Paris Hilton krijgt kritiek op uiterlijk zoon: ‘Hij lijkt wel misvormd, wat is er met hem?’

07.11.2023 11:22

Paris Hilton (41) is onlangs moeder geworden van haar zoon, die ze kreeg via een draagmoeder. Ze krijgt nu bakken kritiek op haar jongen, vanwege zijn uiterlijk.

En dat doet pijn.

De hotelerfgename en realityster en haar man Carter zijn in de coronapandemie begonnen met het IVF-traject. “We begonnen omdat de wereld op slot zat. We wisten dat we een gezin wilden stichten en ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken. Het is altijd mijn droom geweest om moeder te worden en ik ben zo blij dat Carter en ik elkaar hebben gevonden”. Het lukte en ze maakte een tijd later zijn naam bekend: “De naam van mijn prachtige baby boy is Phoenix Barron Hilton Reum en Carter en ik zijn zo trots om hem in de wereld te verwelkomen.”

Maar nu klinken er gemene woorden op social media. Mensen lijken wat te vinden van het uiterlijk van het jongetje. ‘Hij lijkt niet helemaal gezond, wat is er met hem aan de hand?’. Met dit soort nare reacties moet Paris omgaan. Op de foto lijkt het alsof zijn schedel boven wat breder is dan onder en dat levert ongepaste reacties op. Heeft hij hersenvliesontsteking? Wat is er aan de hand, ik probeer niet onbeschoft te zijn maar het ziet er niet normaal uit,’ reageert één Instagram-volger.

Haar reactie

Paris heeft gereageerd op alle commotie: er is niets aan de hand met haar knul. ‘Leven in de schijnwerpers maakt opmerkingen onvermijdelijk. Maar het aanvallen van mijn kind, of dat van iemand anders, is onaanvaardbaar. Dit doet mijn hart meer pijn dan woorden kunnen omschrijven. […] Phoenix is mijn wereld en is de grootste zegening van mijn leven geweest. Elke dag met hem is een herinnering aan wat er echt toe doet. Het is moeilijk te doorgronden dat er mensen zijn die zich op zulke onschuld willen richten.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Toen ze wat later deze foto postte, kreeg ze het commentaar te horen: ‘Je hoeft zijn hoofd niet te verstoppen, hoor’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)