Kinderen met deze 3 sterrenbeelden zijn het makkelijkst om op te voeden

05.11.2023 14:15

Welke sterrenbeelden zijn nou echt makkelijk in de omgang? Voor het karakter van je kind maakt het best uit in welke tijd van het jaar hij of zij geboren is.

Want het ene sterrenbeeld zou wat makkelijker zijn om op te voeden dan het ander.

Minder vaak ruzie, een rustiger karakter, minder opvliegend, minder een eigen willetje doordrammen. Dat idee.

Kreeft

De Kreeft staat erom bekend vriendelijk en aardig te zijn. Ze houden niet van conflicten en luisteren graag braaf. Ze zijn in de klas de keurigste van het stel. Ze zijn zoet en gehoorzaam, maar het kan ze ook wel eens tegenzitten daardoor. Want hoe durven ze hun eigen mening te geven? Kreeften geven anderen altijd een goed gevoel omdat ze vrolijk en makkelijk zijn. Ze laten wel wat snel over zich heen lopen.

Maagd

Maagden staan bekend om hun bescheidenheid en nuchterheid. Ze hechten over het algemeen niet veel waarde aan opzichtigheid en zijn daarom wat stiller in een groep, maar zeker niet de moeilijksten. Ze vinden het lekker om niet op te vallen en dus doen ze met alles keurig mee. Ze zullen niet snel zeuren, piepen of ingewikkeld doen.

Steenbok

De Steenbok is makkelijk om op te voeden. Ze houden namelijk zelf ook van orde en structuur. Ze vinden het fijn als er regels zijn en gehoorzamen graag. Ze maken graag hun ouders trots. Ze hebben doorgaans een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en nemen hun verplichtingen serieus.