Opvallend: Tamara weet niet dat ze zwanger is en bevalt van kerngezonde zoon in KLM-vliegtuig

13.12.2022 12:37

Een bijzonder en opvallend verhaal: vrouw aan bord van een KLM-vlucht is afgelopen woensdag onverwachts bevallen van een jongetje. De moeder wist niet eens dat ze zwanger was. Met maar twee persweeën was haar baby geboren, dit meldt het Spaarne Gashuis.

Passagier Tamara was van Ecuador onderweg naar Schiphol, maar kreeg een paar uur voor landing last van buikpijn. Toen ze besloot naar het toilet te gaan, bleken het persweeën te zijn en beviel ze tot haar grote verbazing. Ze had ineens haar baby in handen. Ze heeft haar zoontje de naam Maximilano gegeven. Tamara was overvallen van wat haar was overkomen en wist niks van haar zwangerschap volgens het ziekenhuis, het was een complete verrassing voor Tamara.

Ze zat een boord van Boeing 777 en daar waren twee artsen en een verpleegkundige uit Oostenrijk aanwezig. Gelukkig hebben ze Tamara geholpen en uiteindelijk is één van de hulpverleners vernoemd naar het kindje, Maximilano. Een opvallend verhaal, omdat ze niet eens wist dat ze zwanger was geweest.

Naar het ziekenhuis

Toen Tamara en haar kersverse zoon op Schiphol aankwamen, is ze naar het Spaarne Gasthuis in Haarlem gebracht met de ambulance. Ze is hier opgenomen op de geboorteafdeling. Tamara en Maximilano waren beide in goede gezondheid, volgens het ziekenhuis. Inmiddels hebben ze het ziekenhuis verlaten. Het ziekenhuis geeft geen verdere informatie over de nationaliteit en de leeftijd van Tamara.

Zie hier Tamara met haar pasgeboren zoontje Maximilano:

Bron: nhnieuws.nl