Pasgeboren zoon Gooische Moeder Florine opgenomen in ziekenhuis: ‘Schrokken ons rot’

12.12.2022 09:51

Florine Hofstee van de realityserie Echte Gooische moeders bracht donderdag het nieuws naar buiten dat ze is bevallen van haar tweede kind, Don Jan Stoop. Toen ging het zondag veel minder goed met hem: hij moest met spoed naar het ziekenhuis.

‘We schrokken ons helemaal rot en moesten direct naar het ziekenhuis’, schrijft Florine op haar Instagram in een bericht.

“Even anders dan gepland”

“Onze lieve kleine bink had een te hoog bilirubine gehalte (geelzucht). We schrokken ons helemaal rot en moesten direct naar het ziekenhuis. Daar bleek hij, na hielprikje, echt een veel te hoog gehalte te hebben dus direct werd hij onder 4 lampen gelegd. Arme schat.”. zegt Florine zondagochtend op haar Instagram.

‘Komt allemaal goed’

Op dit moment gaat alles gelukkig weer goed met hem. “Inmiddels uitslag dat dit goed aanslaat en de waardes aan het dalen zijn. Komt dus allemaal goed, maar godsamme wat schrik je als papa en mama zijnde.. Wij blijven nog een paar dagen in het ziekenhuis tot alles helemaal in orde is, just to be sure.
Nieuwe update: 1 lamp minder.”, zegt Florine.

Zwangerschap eerste kindje

Eerder is Florine openhartig geweest over het feit dat ze vruchtbaarheidsproblemen had. Haar eerste zoon Beer is ook geboren via de vruchtbaarheidsbehandeling IUI. Hij werd geboren in het jaar 2020. De Gooische moeder werd ook onverwachts zwanger van haar tweede kindje, dus dat was al heel bijzonder en mooi. Na dertien weken ontdekte Florine pas dat ze zwanger was. Daardoor had ze nog geen rekening gehouden met wat ze at en dronk. “Ik heb gewoon wijntjes gedronken en rauwe tonijn gegeten. Ik ben extra blij dat er nu niets mis is”, zei ze toen ze hoorde dat ze zwanger was.

Zie hier het Instagram bericht van haar pasgeboren zoontje in het ziekenhuis:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Florine Hofstee (@florinecmh)

En hier nog even een terugblik naar haar bericht op Instagram dat haar zoontje geboren is:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Florine Hofstee (@florinecmh)

Bron: libelle.nl