Moeder krijgt kritiek over zich heen omdat ze haar kind elke dag om 16.30 uur naar bed brengt

15.03.2023 16:55

Danielle Mitchell heeft op social media uitgelegd dat ze haar zoon altijd om 16.30 uur naar bed brengt. Veel andere ouders vinden dat ‘mishandeling’, want het zou veel te vroeg op de dag zijn.

Volgens Danielle is het echter de enige manier waarop hij de hele nacht doorslaapt.

“Op een dag ging ik mijn zoon ophalen van de crèche – ze zei – Daar vertelden ze me dat hij geen dutje had gedaan. Hij is nu 1,5 jaar oud. Dus besloten we hem meteen mee naar huis te nemen, we gaven hem te eten, deden hem in ​​bad en daarna hebben we hem om 16.30 uur in bed gelegd. Hij sliep tot de volgende dag. Als ik hem pas om 19 uur naar bed breng is hij ontroostbaar, oververmoeid, chagrijnig en niet te handelen. Dan ben ik een uur bezig met hem stil krijgen.”

Commentaar

En dus heeft ze haar vroege tijdstip herhaald. “Meestal wordt hij eind van de dag heel boos omdat hij zo moe is. Nu zijn we dat voor. Hij wordt om 6 uur ’s ochtends wakker en dat werkt dus zo prima. Zo krijgt hij genoeg slaap.” Maar andere moeders vinden het zielig voor de jongen. “Het is alsof je je eigen kleintje nooit ziet”. En ook: “Lekker makkelijk dit. Waar is je eigen tijd samen?”

Gelukkig nemen ook veel lezers het voor haar op. “Het zou mijn leven zoveel gemakkelijker hebben gemaakt, want je hebt helemaal gelijk. Jonge kinderen hebben veel slaap nodig. Je doet er goed aan als je denkt dat het goed is voor hem en voor jullie. Wat maakt het uit hoe laat het is, als hij maar aan die 12 uur slaap per dag komt op die leeftijd”.

Bron: Daily Record