Commentaar op Amerikaanse moeder omdat ze haar 1-jarige dreumes tatoeages geeft

25.01.2023 13:03

Nee, het gaat niet over echte tatoeages natuurlijk. Maar wel hele realistische tijdelijke plaktattoos. Een moeder uit Florida die zelf erg van tatoeages houdt, dacht dat haar eenjarige zoontje het ook leuk zou vinden.

Veel mensen online denken hier anders over en delen hun mening.

Geen echte tatoeages

De 29 jarige Shamekia Morris is naast modeontwerpster ook de moeder van Treylin. Shamekia heeft een passie voor tattoeages en deelt deze hobby al een tijd met haar zoontje. Toen hij zes maanden oud was begon zij met het plakken van tijdelijke tattoeages op het lichaam van haar zoontje. Dit deelde zij op haar social media en veel mensen werden fan. Toch zijn er ook een hoop mensen die het minder grappig vinden. Mensen delen vaak hun mening en dit kan er soms best heftig aan toe gaan. Reacties zoals: ‘Onverantwoordelijk’ of ‘Slechte moeder’, ziet zij vaak voorbij komen.

Veel kritiek

Veel mensen vinden het schattig dat de peuter net lijkt op een rockster. De tattoeages zien er super realistisch uit, maar dat zijn ze niet. Ondanks dat het duidelijk is dat het geen echte tattoeages zijn, delen veel mensen alsnog hun ongezoute mening. Shamekia zegt er het volgende over: “Ik krijg heel veel commentaar. Sommige mensen zeggen dat ik mij zoon laat opgroeien tot een gangster.” De reacties komen zeker binnen bij de 29 jarige moeder: “Het doet mij pijn dat veel mensen denken dat ik een slechte moeder ben. Ik word voor alles uitgemaakt, het is bizar.”

Positive vibes

Shamekia geeft toe dat zelfs haar familie het apart vond in eerste instantie. Gelukkig kreeg ze meer support toen haar familie zag dat het een echte passie is. Ze zagen snel in dat het iets positiefs is en dat veel mensen mee genieten. Shamekia ziet dat haar zoontje er zelf ook veel plezier in heeft en is dus zeker niet van plan om te stoppen. Ondanks het negatieve commentaar dat erbij komt kijken.

Bron: odditycentral.com