Zo zien de drie kinderen van Kim-Lian van der Meij er nu uit

15.12.2023 09:23

Kim-Lian van der Meij woont sinds vijf jaar op een afgelegen Zweeds eiland, met haar man en drie kinderen. Hoe zien haar kinderen er nu uit?

Op het eiland Gotland is niet veel te beleven, maar de kinderen van Kim-Lian en Daniel Gibson vinden het er heel fijn. “Stiekem ben ik helemaal geen glamourpoes. Hier in Zweden loop ik het liefst op crocs of regenlaarzen over ons land, met zwarte randjes onder mijn nagels van het tuinieren en mijn haar in een rommelige knot”, vertelt ze aan het blad. “Hier op Gotland draait het niet om uiterlijkheden. We leven compleet in het nu. Ik geniet iedere dag van de natuur om me heen.”

Leven in Zweden

Samen hebben ze dochter Ronja en zoons William en Benjamin. In 2008 werd ze voor het eerst moeder van Ronja. Vaak komt Kim-Lian nog terug naar Nederland voor haar werk als actrice en presentatrice.

Het leven in Zweden zijn ze voorlopig nog niet zat. “Op een stuk grond van vijf hectare hebben we een huis laten bouwen. Ons droomplekje, waar we oud willen worden. En ja, dat kan prima met mijn werk. Ik ben zo’n tien keer per jaar in Nederland, en blijf dan een of twee weken.”

De kinderen van Kim-Lian

Het hele gezin samen:

Ze hebben ook twee honden: