Yvonne Coldeweijer bevallen van eerste kind: zoon krijgt deze korte naam

12.12.2023 17:00

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is moeder geworden van een zoon, zo is bekend geworden. Ze heeft haar jongen Ted genoemd.

Het is het eerste kind van haar en haar vriend Max Vieleers.

Ze is dolblij dat ze mama mocht worden en heeft het rustiger aan gedaan de laatste tijd. Wat minder gossip, wat meer focus op haar lijf. ‘Hoewel de hele zwangerschap eigenlijk vlekkeloos is verlopen, had ik vorige week ineens een bizar hoge hartslag van 140 in rust. Nu hebben preggo’s (zwangere vrouwen, red.) wel vaker een hogere hartslag dan normaal, maar mijn omgeving vond dit toch wel een teken dat ik even rustiger aan moet doen.’

Ze kon niet wachten op de komst van haar zoon. ‘Privé ben ik juist een warm, betrouwbaar, lief persoon. Vrij traditioneel ook. Ik wil gewoon lekker een moedertje zijn straks. Voor mijn gezin zorgen.’