Jim Bakkum deelt intieme foto na kritiek op ‘je eigen kind op de mond kussen’

09.02.2021 12:55

Jim Bakkum is het zat: op social media is ophef ontstaan nadat André Hazes zijn zoontje op de mond kuste. Eerder deed ook Nicolette van Dam dit bij haar dochter. Jim neemt het nu voor andere ouders op.

Want hij vindt het raar, dat mensen zeuren over je eigen kind op de mond kussen. Samen met zijn grote liefde Bettina Holwerda heeft hij 3 kinderen: zoon Lux, dochter Posy en dochter Molly.

Lekker doen

Op Instagram schrijft hij dan ook: ‘Ik las deze week een aantal keer dat er dus mensen zijn die hier op tegen zijn. Voor al die mensen: Kussssss!!! 💕 #kusjekind’.  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J I M B A K K U M (@jimbakkum)

André kreeg kritiek om zijn oren na het delen van deze foto:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

Nicolette van Dam deelde dit plaatje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Toch is het volgens sommige experts niet aan te raden om dit te doen.V olgens kinderpsycholoog Charlotte Reznick zou je je kind nooit op de mond moeten kussen. ‘Als je ermee begint als ze klein zijn, dan is het nog schattig, misschien. Maar wanneer stop je er dan mee? Wanneer zijn ze te groot?’. Volgens haar ontwikkelen kinderen zich op seksueel vlak al op jonge leeftijd, en door kussen van je ouders op je mond te krijgen, kan verwarring ontstaan.

Lees ook
Waarom je volgens kinderpsychologen je kinderen níet op de mond moet kussen

Bron: Instagram