‘Ik was 22 weken zwanger toen mijn man verliefd werd op een ander’

29.11.2019 10:11

Het zal je maar gebeuren: je krijgt een kindje, maar je man is niet meer verliefd op jou. Hij vindt een ander. Het overkwam Francisca (38).

Aan LINDA. vertelt ze haar verhaal.

Want na 14 jaar is haar man Rick verliefd op iemand anders. En zij heeft hun kindje in haar buik. “Op Ricks verjaardag ging hij met vrienden wat drinken. Daar is het fout gegaan. Hij ontmoette een vrouw waar hij pas aan het eind van de avond tegen vertelde dat hij een zwangere echtgenote thuis had zitten.” Rick bleek verliefd te zijn. Echt verliefd.

“Mijn wereld stortte in, ik verwachte dit totaal niet. Tegelijkertijd zag ik Rick ook kapotgaan. Hij zei dat hij niet wist wat hij ermee moest. Hij vond haar leuk, maar wilde mij ook geen pijn doen: ‘En met die kleine… Het kan niet, het mag niet’.” Toch zette zijn affaire door. Hij ging bij Francisca weg. Wel was hij bij de bevalling van hun dochter Peyton. Maar daarna vertrok hij alweer naar zijn nieuwe vriendin.

“Rick heeft inmiddels met zijn vriendin nog een dochter gekregen. Toen hij vertelde dat ze zwanger was, heb ik hard gehuild. Maar ik vind het belangrijk dat Peyton een goede band heeft met haar vader, stiefmoeder en halfzusje, dus ik ga prima met ze om. Ik zou mezelf niet in de spiegel kunnen aankijken als ik Peyton een vader zou ontnemen.”

Volg ons ook op Instagram! 

[enjoyinstagram_mb_grid]

Bron: LINDA.