Vrouwen met déze 5 sterrenbeelden zijn (stiekem) heel erg jaloers

06.03.2020 10:32

Jaloezie is niet een al te fijne eigenschap: je wilt dan namelijk iets wat een ander heeft, en wat jij niet hebt. Toch komt het vaak voor.

We zijn allemaal weleens jaloers. Maar of je vaak en heel erg jaloers kunt zijn op anderen, dat heeft te maken met je sterrenbeeld.

Vrouwen met deze 5 sterrenbeelden zien namelijk vaak groen:

 1. Leeuw
  Een Leeuw is krachtig en haar trots is gekrenkt als ze ziet dat een ander iets moois heeft. Ze wil er dan alles aan doen om het óók te krijgen. Een Leeuw eist onvoorwaardelijke trouw en loyaliteit. Je kunt woest worden als je liefde of je kind iets deelt met een ander, terwijl je vindt dat dat met jou gedeeld had moeten worden.
 2. Stier
  Een Stier is heel trouw naar een ander toe en verwacht dit ook terug. Je bent daarom nogal snel wantrouwig, want je wilt juist kunnen rekenen op de mensen die je om je heen hebt.
 3. Maagd
  Een Maagd wil graag de controle hebben over wat er gebeurt in haar leven. En als je dan denkt dat een ander je bedondert, dan ben je nogal gauw van je stuk gebracht. Je kunt snel emotioneel worden als je merkt dat je iets niet hebt wat je wel wilt.
 4. Kreeft
  Een Kreeft heeft veel bevestiging nodig, anders word je onzeker. Je wilt graag horen dat jij op nummer 1 staat bij je partner en je kinderen. Als je partner aandacht geeft
 5. Schorpioen
  Een Schorpioen is dol op passie en actie, maar eist wel de nodige toewijding van anderen. Jaloezie is het meest voorkomende probleem van een Schorpioen. De sterke jaloezie gaat gepaard met woede en wraak en tja, dat maakt het er niet gezelliger op in huis, dus. Zorg ervoor dat je kinderen je jaloerse kant in ieder geval niet zien.

Bron: Mediumchat

 

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram!