Foutje: deze vader geeft zijn kind per ongeluk een blikje alcohol mee naar school

05.04.2023 11:39

Een vader maakt een behoorlijk grote blunder: hij gaf zijn zoon per ongeluk alcohol mee naar school in plaats van water met prik. En dus wordt hij op het matje geroepen.

Hij deelt zijn foutje op social media, waar het direct viral gaat.

“Oeps, ik moet vandaag mijn kind van school gaan halen omdat ik een grote fout heb gemaakt,” begint hij op TikTok. “Toen mijn zoon werd geboren, was het beste advies dat ik kreeg ‘je weet meer dan je denkt’, maar vandaag is die dag niet.”

De video laat twee blikjes zien. Het ene is een zwart bierblikje met gouden opschrift, terwijl het andere blikje van een bruiswatermerk is. Ze lijken verdomd veel op elkaar.

Lijken ook zo op elkaar

“Zie je, een van deze is bruiswater en hij vindt het leuk als ik dat in zijn lunch stop, omdat het lekker bubbelt,” legt hij uit. “Een van deze is geen spuitwater, hoewel het lijkt op water, is het geen water. Zeker geen water. Daarom moet ik mijn kind van school gaan halen en proberen deze situatie uit te leggen,” zegt hij.

Ach ja, blunders maken we allemaal wel eens, nietwaar? Inmiddels is de video al miljoenen keren bekeken en wordt er duizenden keren op gereageerd. Nou maar hopen dat de schoolleiding er ook om kon lachen.

Bron: ScaryMommy