Bewezen: vrouwen met déze 4 sterrenbeelden zijn de coolste tantes

02.06.2023 07:00

Een tante is ontzettend belangrijk in de opvoeding van je kind. Want tantes: die zijn altijd cool. Daar mag altijd meer van dan van mama.

En dus is het niet zo gek als jouw kinderen helemaal dol zijn op je (schoon)zus. Tantes zijn een geluk om te hebben, dat weten jouw kinderen vast en zeker ook. Maar als een tante één van deze 4 sterrenbeelden heeft, dan heeft je kind extra mazzel.

Waterman

Watermannen staan erom bekend dat ze intelligent zijn en ze zijn ook geen opgevers. Ze zetten door, ook als een kind even jammert of zeurt. Ze doen niet zo moeilijk over dingen en dat spreekt elk kind wel aan. Ze zijn interessant, want ze hebben altijd reusachtige verhalen te vertellen.

Tweeling

Tweelingen zijn lieve tantes: ze nemen hun rol als tante serieus en doen er heel veel voor. Ze passen graag op en spelen met alle liefde met jouw kinderen. Ze zijn betrokken bij hun opvoeding en weten precies wat voor karakters je kinderen hebben. Deze tantes zijn cool en stoer, maar kennen je kinderen door en door. Wat een liefde komt er van een Tweeling-tante.

Schorpioen

Schorpioenen zijn de gezelligste tantes om mee te spelen. Ze hebben geen zin in poepluiers verschonen, maar des te meer energie om met jouw zoons of dochters te ravotten. Ze rennen en geinen en maken altijd lol. Ze vinden het heerlijk om tijd door te brengen met hun neefjes of nichtjes. Ze zijn er altijd als je ze nodig hebt en dat weten ze. Hoe ouder je kinderen worden, hoe meer ze naar hun Schorpioen-tante zullen toetrekken.

Kreeft

Kreeften zijn verzorgende types en ze knuffelen je kinderen het liefst elke dag. Niet zo gek dus, als ze weer spontaan voor de deur staan. Vrouwen met dit sterrenbeeld zijn de liefste tantes van allemaal: ze vinden niets te gek. Ze helpen altijd als je het even niet meer ziet zitten, je kunt deze tante altijd vragen om je kinderen even mee te nemen. Ze zijn er gewoon en zo’n (schoon)zus is goud waard.

 

Lees ook
Lala tot Tia: de 11 allerleukste bijnamen die kinderen gebruiken voor tantes

Bron: Vriendin