Dít zegt jouw meestgebruikte emoji over jou als moeder

08.06.2023 10:34
meestgebruikte emoji

We Whatsappen, Instagrammen en Facebooken wat af. En daar gebruiken we al lang niet alleen nog maar tekst, maar vooral ook emoji’s. Wist je dat je meestgebruikte emoji heel wat over jou zegt als moeder? Kijk maar eens! 

Emoji’s: je houdt ervan of je haat ze. En zelfs als je ze haat, zullen er gevallen zijn waarin je ze gebruikt. Soms zegt het nét even wat meer dan woorden. En daarbij kun je tegenwoordig ook met emoji’s reageren op een appje, wat een snelle reactie achterlaten makkelijker maakt.

Dít zegt jouw meestgebruikte emoji over jou als ouder

💀 – ‘Het is tijd voor vakantie’-moeder

Als dit je meestgebruikte emoji is, ben je er klaar mee. Klaar met zorgen, klaar met werken, klaar met alle ballen hoog houden. Eerst was je favoriete emoji het boze gezichtje, nu is het het doodshoofd. Dat betekent maar een ding: het is hoogtijd voor een vakantie!

💩 – ‘Mij krijgen ze niet gek’-moeder

Deze moeder houdt het hoofd koel. Een poepluier? Kan mij het schelen. Iets dat tegenzit? Komt wel weer goed. Deze moeder is chill, heeft (op z’n zachtst gezegd) overal schijt aan en daar past deze emoji perfect bij. Relaxed type, deze moeder!

Lees ook: Eerste hulp bij luierstress: deze luier past bij jouw baby

🤣 – ‘Het leven is een lolletje’-moeder

Deze moeder is cool. Ken je die zin van Mean Girls: ‘I’m not a regular mom, I’m a cool mom‘? Zo’n moeder is dit. Alles is grappig en ze ziet overal humor in. En al zijn haar grappen voor anderen misschien niet van de bovenste plank, als je met dit type omgaat, lig je toch in een deuk. Al is het alleen maar omdat ze zelf de hele tijd zo hard moet lachen.

👀 – ‘Neeeee, vertel me meer!’- moeder

Voor de laatste roddels moet je bij deze moeder zijn. Ze weet over iedereen in de buurt, iedereen in de klas van je kind en iedereen van haar sportschool de ins & outs. Een soort Yvonne Coldeweijer, maar dan milder. Heerlijk!

🥰 – ‘Ach, wat is het leven leuk’-moeder

Deze moeder is dol op het leven. Op haar kinderen, haar gezin, haar partner, haar familie, haar werk. Ze danst door het leven heen en welk seizoen het is, dat maakt haar ook niet uit. Chagrijnig zijn kent ze niet en ze lacht van oor tot oor. Een hele fijne vrouw om om je heen te hebben.

🙄 – ‘Wie ben ik om te oordelen, maar ik oordeel toch’-moeder

Deze moeder vraagt zich hardop af wie zij is om te oordelen, maar oordeelt toch. Het is een soort moedermaffia moeder, want vooral over het ouderschap van anderen heeft ze een behoorlijk sterke mening.

🍆 – ‘Het is speeltijd voor volwassenen’-moeder

Deze moeder heeft behoefte aan speeltijd voor volwassenen. Als dit haar meestgebruikte emoji is, weet je zeker dat ze vooral schunnige grappen maakt en die komen ergens vandaan. Ga op date met je partner en regel oppas voor de kids, dan heb je zo weer een andere emoji die je favoriet is.

Wat is jouw meestgebruikte emoji?