Deze kleur lippenstift past perfect bij je sterrenbeeld

17.03.2023 09:29

Draag je graag lippenstift? Ga je dan voor knalrood, of meer een neutraal kleurtje. Tegenwoordig zijn er veel verschillende kleuren lippenstift. Er is dan ook de perfecte kleur lippenstift voor je gebaseerd op je sterrenbeeld. 

Klopt de kleur lippenstift bij je sterrenbeeld?

Waterman (20 januari – 18 februari)

De Waterman is emotioneel, onafhankelijk en origineel. Ze houden van avontuur en passen zich makkelijk aan aan de omgeving. De Waterman wilt zich ook graag inzetten voor goede zaken en ze maken makkelijk contact. De kleur oranje past helemaal bij dit sterrenbeeld vanwege hun zonnige persoonlijkheid.

Vissen: (19 februari – 20 maart)

Vissen zijn altijd heel gevoelig en meegaand. Ze willen met iedereen rekening houden, maar blijven soms liever wel op de achtergrond aanwezig. De kleur zachtroze past helemaal bij dit sterrenbeeld. Vissen willen namelijk niet zo opvallen.

Ram: (21 maart – 20 april)

De Ram heeft enorm veel zelfvertrouwen, wat ze ook graag aan iedereen laten zien. Ze zijn ook altijd enthousiast en moeder. Dit sterrenbeeld is altijd positief ingesteld en ze zien alleen de zonnige kant van mensen en van het leven. Ze zullen zich niet snel laten leiden door problemen. De felle kleur fuchsia past goed bij dit sterrenbeeld.

Stier (21 april – 21 mei)

Als je iemand goed kunt vertrouwen is het de Stier. Ze zijn erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Ze willen ook gewoon weten waar ze aan toe zijn en hebben zekerheid en comfort nodig. De rustige, mooie en elegante nude-kleur past perfect bij dit sterrenbeeld.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen zijn altijd zichzelf en je weet meteen wat je aan ze hebt. Ze volgen hun eigen weg in het leven, want ze hebben behoefte aan een beetje vrijheid. De Tweelingen zijn onafhankelijk en hebben altijd vertrouwen op zichzelf. Het zal nooit saai zijn met de Tweelingen, want ze staan graag in het middelpunt. De mooie en zachte frambooskleur past perfect bij dit sterrenbeeld.

Kreeft (22 juni – 21 juli)

De Kreeft is enorm zachtaardig en familiegericht. Ze kunnen emotioneel zijn en koesteren graag mensen. De Kreeft is gevoeliger dan je zou denken, en soms ook best onzeker. In hun werk komt de passie altijd naar boven en ze hebben een creatieve geest. De warme en dieprode kleur past goed bij dit sterrenbeeld.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Dan hebben we de Leeuw als geboren leider en pakt dan ook graag dingen aan. Ze zijn energiek en kunnen niet zo goed stil zitten. De Leeuw is sociaal, grappig en altijd positief. Ze vinden sensualiteit ook belangrijk en verlangen soms naar bevestiging. De koraaltinten passen helemaal bij dit sterrenbeeld.

Maagd (24 augustus – 23 september)

De Maagd houdt van orde en is dan ook heel perfectionistisch. Ze zijn altijd oplossingsgericht, maar wel gevoelig en emotioneel. De Maagd is behulpzaam en loyaal, maar kunnen ook bescheiden zijn. Een vaste routine is belangrijk voor de Maagd. De kleur taupe past perfect bij dit sterrenbeeld.

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

De Weegschaal staat altijd klaar om andere te helpen en kunnen zich makkelijk verplaatsen in een ander. Ze voelen je helemaal en kunnen je een goed advies geven. De Weegschaal ontvangt graag complimenten en houdt wel van wat aandacht. Een mooie bruine kleur lippenstift past helemaal perfect bij dit sterrenbeeld.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

De Schorpioen wordt vaak gezien als stoer, maar ook mysterieus. Ze hebben een sterke persoonlijkheid die ook intens kan overkomen, en zijn een tikkeltje dominant. Mensen kunnen afschrikken van deze persoonlijkheid, maar mensen die de Schorpioen echt kennen weten dat het ook warme personen zijn. De bessenrode lippenstift is de perfecte kleur voor dit sterrenbeeld.

Boogschutter (23 november – 21 december)

De Boogschutter is positief ingesteld en altijd nieuwsgierig. Ze zijn ook inspirerend en enthousiast, en avontuur houden ze ook wel van. Ze proberen graag alles uit, omdat ze zo geïnteresseerd zijn in alles. De Boogschutter zou een glitter lippenstift moeten nemen, want dit hoort bij dit sterrenbeeld.

Steenbok (22 december – 20 januari)

De Steenbok is een trouw en sociaal persoon, en heel doelgericht en optimistisch. Ze willen altijd alles maar beter en meer. De Steenbok is stabiel en serieus in het leven en je kunt ze ook goed vertrouwen. Hard werken doen ze graag en nemen graag de verantwoordelijkheid. De glanzende zachtroze kleur past goed bij dit sterrenbeeld.

Bron: margriet.nl