Kinderen met deze drie sterrenbeelden zijn dol op kattenkwaad uithalen

12.01.2024 09:12

Je kind is dol op kattenkwaad uithalen en grappige streken – en dat heeft alles te maken met zijn of haar sterrenbeeld.

Soms onschuldig, natuurlijk. Maar af en toe… Is het om gek van te worden. Hoor je weer die deurbel gaan voor niets…

Deze sterrenbeelden zijn dol op kattenkwaad uithalen

1. Tweelingen

Kinderen geboren onder het teken van Tweelingen zijn als vrolijke vlinders. Hun nieuwsgierige geest en verlangen naar avontuur drijven hen naar de grenzen van wat wel en niet mag. Deze levensgenieters zijn niet bang voor een beetje kattenkwaad; ze vinden het juist heerlijk om hun creativiteit de vrije loop te laten. Of het nu gaat om lichte grappen of onschuldige streken, de Tweelingen-kinderen weten altijd hoe ze een glimlach op ieders gezicht kunnen toveren. Het is meestal dus gewoon lachen met deze kinderen.

2. Leeuw

Kinderen met het sterrenbeeld Leeuw zijn als de koningen en koninginnen van het kattenkwaad. Hun levendige persoonlijkheid en charismatische flair maken hen meesterlijke entertainers. Deze kleine leeuwen vinden het heerlijk om de aandacht op zich te vestigen terwijl ze hun scherpe humor en ondeugende streken uitvoeren. Ze zijn dol op een beetje ondeugende acties in en rondom het huis.

3. Waterman

Kinderen met het sterrenbeeld Waterman zijn dol op stiekem gedoe. Hun excentriciteit en originele geest maken hen de meest onvoorspelbare grappenmakers. Deze kleine boefjes omarmen de vrijheid van hun eigenheid en zijn niet bang om papa of mama of de juf uit te dagen. Het kattenkwaad van de Waterman-kinderen is als een frisse wind van gekheid die iedereen aansteekt met een lach, al wordt het je ongetwijfeld soms eens teveel…

Lees ook: ‘Hopelijk waardeert mijn dochter haar bijzondere Nederlandse naam later wél’