Prinses Alexia voor het eerst over Máxima als moeder: ‘Ze doet het goed’

28.04.2020 13:52

Op Koningsdag gaf prinses Alexia een interview, samen met haar moeder Máxima. Ze vertelt voor het eerst open over hoe de koningin het eigenlijk doet als mama.

YouTuber Enzo Knol vraagt hoe Máxima precies is achter de schermen, waarop zij reageert dat haar dochter die vraag beter kan beantwoorden.

Of ze een lastige moeder is? “Nee, dat valt opzich wel mee. Gezien hoeveel werk mijn moeder altijd moet doen, vind ik dat ze het als moeder heel goed doet. Ze heeft natuurlijk een hele drukke baan, maar ik breng nog steeds heel veel tijd met haar door. Wij allemaal, en ook met m’n vader. Ik vind m’n ouders best wel, eh ja, héle goede ouders.” Op dat moment begint Máxima blij te klappen, want ze vindt het prachtig wat haar dochter hier vertelt. “Bravo! Dit was niet scripted.”

Alexia: “Kijk, soms is er natuurlijk wel een beetje stress, maar ik denk bij elke ouder wel dat ze soms betere dagen hebben en soms slechtere dagen. Maar over het algemeen is het wel gezellig hier.” En Máxima voegt daar nog aan toe: “We kunnen heel goed met elkaar lachen”.

Hier vind je de mooiste kettinkjes voor jou als prinses:

Bron: LINDA.

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram!