Monique Smit reageert op kritiek zwangerschap: “Pas op hè, ik zit vol hormonen”

22.06.2023 13:36
monique smit kritiek zwangerschap

In april dit jaar maakte zangeres Monique Smit (34) bekend zwanger te zijn van haar derde kindje. De lieve reacties en felicitaties stromen sindsdien binnen, maar helaas krijgt ze ook behoorlijk wat kritiek. De reden? Dat ze ‘al’ 33 is als ze zwanger wordt van haar derde. En van die kritiek is de Volendamse niet van gediend – ze bijt flink van zich af via Instagram.

Gek genoeg vinden mensen dat 33 nogal oud is om zwanger te worden. Dat bijkt wel uit de kritiek die Monique Smit op haar zwangerschap krijgt. In haar Instagrampost begint ze met: “Wanneer je op je 33e zwanger wordt van je 3e kindje…”

Lees ook: Zoet: Jessie Jazz en liefje Kaj delen video van gender reveal party

Kritiek zwangerschap Monique Smit

Daarna doet ze de reacties van mensen uit de doeken: ‘Gefeliciteerd hè! Ja, ik moet er zelf écht niet aan denken… Maar superleuk voor jullie hoor’, ‘Was dit gepland?’, ‘Dat je hier nog zin in hebt’, ‘Jij gaat zeker door tot je een meisje krijgt?’, ‘Was het een ongelukje?’ en de laatste: ‘Nou, jij liever dan ik’. Ze vervolgt haar post: ‘Zomaar een greep uit de reacties die ik dagelijks naar mijn hoofd geslingerd krijg. Als ik bijvoorbeeld rustig boodschappen haal of aan het strand lig en vaak van vrouwen die ik persoonlijk niet eens ken. Lieve mensen: pas op hè! Ik zit vól hormonen, probeer me in te houden, maar vandaag of morgen…”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta)

Gesteund door volgers

Veel volgers van Monique vinden de reacties van mensen ongelooflijk. Monique Noël reageert: ‘Jeetje…. En je bent juist nog zo jong! Het moet ook maar gegund zijn. Geniet hoor lief 🍀’. Oud-voetballer Anouk Hoogendijk schrijft: ‘Ik vind je piepjong! Was 35 bij de eerste en dat voelde voor mij ook perfect 🤷🏼‍♀️’ en zangeres Sita Vermeulen schrijft: ‘No way! Echt?! Bizar! Maar kijk jou ff stralen dan..! 😍’.

Bekijk hieronder nog de te zoete zwangerschapsaankondiging van Monique Smit!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Monique Smit (@moniquesmit_insta)