Esther Vedder bevallen van dochtertje: wát een lieve foto’s!

31.08.2023 11:48
esther vedder bevallen

Babynieuws! Sieradenmaker Esther Vedder (33) is samen met haar vriend Ismael ouders geworden van hun eerste kindje. Dat meldt Esther zelf via Instagram. Daarbij deelt ze té lieve foto’s. Kijk je mee? 

Het meisje luistert naar de naam: Frankie Anna de Ling en is geboren op 28 augustus 2023, zo is te lezen via haar Instagramaccount. Op 19 februari dit jaar maakte de twee via Instagram bekend dat er een kleintje onderweg was: “Baby Vedder on the way”, viel toen te lezen bij haar post.

Bevalling en namen

Op het Instagramaccount van haar zusje en zakenpartner, Anne Vedder, is te lezen dat vader Ismael niet de enige was die bij de bevalling aanwezig was. Ook zusje Anne zelf, zusje Franka en hun moeder zijn er de hele bevalling bij geweest: “Onze moeder en ik zijn er de hele bevalling bij geweest en dit is iets wat zó bijzonder is.” Voor de oplettende lezer: inderdaad, de dochter van Esther lijkt vernoemd te zijn naar haar twee zussen: Franka en Anne, wordt Frankie Anna.

bron: Instagram

Frankie ketting

Vandaag trakteert ze haar volgers op nog twee lieve kiekjes. En als echte sieradenmaker mag het kettinkje met de naam van haar kersverse baby natuurlijk niet ontbreken. Zoet!

Bron: Instagram