Bij moeders met déze 3 sterrenbeelden is het nóóit een rommeltje in huis

12.06.2022 16:07
sterrenbeelden

Hou je van een schoon en opgeruimd huis? Dat heeft alles te maken met drie sterrenbeelden.

Want het ene karakter hecht meer waarde aan een nette omgeving dan het andere. En dus heeft die rommel in je huis vaak te maken met wat er in de sterren staat geschreven.

Bij moeders met deze 3 sterrenbeelden is het dan ook áltijd netjes in huis:

Maagd
De Maagd kan niet tegen chaos en wanorde. Het is daarom altijd spik en span, schoon, clean, opgeruimd, ordelijk. Als er al een tijdschrift niet op de goede plek ligt, kan de Maagd er wakker van liggen. Je bent het netste van alle sterrenbeelden en stiekem ben je daar trots op. Misschien is het soms aan te raden even met andere dingen bezig te zijn dan met opruimen: het hoeft niet 7 dagen per week perfect en brandschoon, toch? Van een kruimel op de vloer gaat er niemand gillen.

Vissen
De Vis houdt ontzettend van een schone leefomgeving. De kleding netjes in de kast, het aanrecht gepoetst, de badkamer even gedweild… Je doet het zonder mokken want je vindt het eindresultaat alle moeite waard. Probeer het wel te houden bij eens per dag goed opruimen en schoonmaken, want anders maak je jezelf er een beetje gek mee. En o ja, je mag ook een dag de wasmachine uit laten staan, hoor. Komt de dag daarop wel weer. Pak ook eens lekker rust voor jezelf met een boek of een beetje series op Netflix bingen. Een ontspannen moeder is een betere moeder.

Kreeft
Ook de Kreeft is dol op een frisse omgeving. Ze zijn graag aan het poetsen en doen dit vooral omdat ze anderen, met wie ze samenwonen, blij willen maken. Ze willen dat hun huisgenoten, kinderen, partner en anderen trots zijn op het goede werk in huis. Ze vinden het daarom geen enkel probleem om lekker de hele dag te rommelen met wasmachines, drogers, stofzuigers en poetsdoeken. Ze lappen de ramen zó waar je bij staat en zijn dol op complimentjes op het huishouden.

Bron: Cosmopolitan

 

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram!