Moeders met déze 3 sterrenbeelden kunnen (soms) kattig uit de hoek komen

31.05.2020 17:46

Of je het nu wilt of niet: soms wordt het je allemaal even teveel. Dat is niet gek, want het moederschap gaat met pieken en dalen. 

De ene dag slurpen je kinderen al je energie uit je, de andere dag krijg je van alle liefde en lol met je kinderen juist veel energie. Dat is het echte mama zijn.

Maar moeders met deze 3 sterrenbeelden kunnen, als ze het eventjes helemaal gehad hebben, nogal kattig uit de hoek komen. Heus niet erg, als het niet te vaak gebeurt. En we herkennen het – waarschijnlijk – allemaal wel een beetje…

  1. Kreeft
    De Kreeft heeft haar buien: soms is ze het zonnetje in huis, het andere moment is ze geïrriteerd en chagrijnig. Ze heeft last van stemmingswisselingen en het is daarom niet altijd te zeggen of ze in is voor een flauw grapje of niet. De Kreeft kan tegen haar kinderen kattig zijn als ze er genoeg van heeft en dat is niet altijd even gezellig – maar meestal heeft ze er wel zo haar goede redenen voor…
  2. Ram
    De Ram heeft een kort lontje: krijgt ze haar zin niet, dan is ze boos en teleurgesteld. Ze wil dat dingen gaan zoals zij wil dat ze gaan en gebeurt het niet, dan kan ze snauwen. De Ram kan voor behoorlijk wat tumult en chaos zorgen in huis: als ze ontploft, is opeens niets meer goed. Ze is dan ook soms een beetje kattig tegen de kinderen en haar partner, maar ach, die kunnen er wel tegen. Ze katten lekker terug – of negeren het gewoon.
  3. Leeuw
    De Leeuw kan van iets heel kleins een ontzettend groot drama maken. Ze maakt zich te veel zorgen om kleine dingen en kan daarom al gauw een wat chagrijnige bui hebben. Een Leeuwen-moeder maakt liever geen ruzie met haar kinderen en dat gebeurt dan ook zelden, maar ja, als ze het écht bont maken… Dan springt ze even uit haar vel en zal ze goed kattig zijn. Het zit nou eenmaal een beetje in haar aard.

Bron: Medium Chat

De leukste kittige outfits met luipaardprint: