Moeders met deze drie sterrenbeelden zijn het gevoeligst

04.04.2023 10:31

Ben jij snel van de leg of van slag als er iets anders gebeurt dan dat je had verwacht? Trek je iets je snel persoonlijk aan? En kun je lastige gevoelens loslaten? Helemaal niet erg. Je bent gewoon wat gevoeliger dan anderen.

En dat heeft alles te maken met je sterrenbeeld.

De gevoeligste sterrenbeelden van moeders zijn namelijk…

Kreeft

Kreeft (21 juni – 22 juli): Kreeften zijn erg gevoelig en kwetsbaar en hebben de neiging om diep gewortelde emoties te hebben. Ze willen graag reageren op de emotionele behoeften van anderen en voelen vaak de pijn van anderen. Ze leven met anderen mee en zijn heel sociaal en tonen veel empathie. Het maakt hen lieve en betrokken moeders, al maken ze zich soms ook iets te veel zorgen terwijl dat niet nodig is. Probeer iets meer van de kindertijd te genieten zonder je druk te maken over wat er mis kan gaan.

Schorpioen

Schorpioenen zijn ook gevoelige moeders. Schorpioenen zijn bekend om hun empathie en emotionele diepte. Ze zijn zeer intuïtief en hebben een natuurlijke gevoeligheid voor de emoties van anderen. Ze zijn bezig met of het in huis wel gezellig aanvoelt en hoe de sfeer is. Ze denken veel aan anderen en willen dat iedereen blij is. Ze kunnen soms hun eigen emoties iets te snel uiten, wat ongemakkelijk kan zijn voor een kind. Schorpioenen staan bekend om hun intense emoties en intuïtieve aard. Ze hebben de neiging om te worden aangetrokken door diepgaande emotionele ervaringen en kunnen soms moeilijk te doorgronden zijn. Ze zijn snel overprikkeld.

Maagd

Mensen geboren tussen 23 augustus en 22 september vallen onder het sterrenbeeld Maagd. Maagd is een aardeteken en wordt traditioneel geassocieerd met stabiliteit, toewijding en hard werken. Maar ze zijn ook snel van slag als iets niet zo loopt zoals ze dachten. Ze houden van orde en regelmaat en voorspelbare dingen. Maagden hebben de neiging om zeer kritisch te zijn, zowel op zichzelf als op anderen. Ze zijn echter niet gemeen of destructief in hun kritiek, maar willen liever verbetering zien. Ze zijn vaak introvert en hebben de neiging om hun gevoelens te internaliseren.