Meisjes met deze 3 sterrenbeelden zijn het lastigst op te voeden

27.03.2023 19:37

Is je dochter soms een ware kattenkop? Wil ze maar niet luisteren of braaf doen wat haar gevraagd wordt? Wie weet ligt het wel aan haar sterrenbeeld.

Sommige sterrenbeelden zijn wat lastiger op te voeden, namelijk. En daar kan niemand dus wat aan doen.

Tweelingen

Een Tweeling is vaak heel communicatief en verbaal sterk, maar daarmee is ze ook absoluut niet de stille in de klas. Ze kan irritant en aanwezig worden gevonden door andere kinderen. Ze laat zich horen en dat is op zich een goede eigenschap, maar soms gaat ze wat ver in haar mening verkondigen. Ze heeft altijd gelijk en niemand anders. Haar typische karaktereigenschappen:

 1. Communicatief: Meisjes met het Tweelingen sterrenbeeld kunnen over het algemeen goed communiceren en hebben een vlotte babbel.
 2. Sociaal: Ze hebben vaak een brede vriendenkring en vinden het leuk om met mensen om te gaan.
 3. Intellectueel: Meisjes met het Tweelingen sterrenbeeld zijn vaak nieuwsgierig en willen graag leren over nieuwe dingen en ideeën.
 4. Veelzijdig: Ze kunnen snel schakelen tussen verschillende taken en interesses en kunnen zich gemakkelijk aanpassen aan nieuwe situaties.
 5. Expressief: Meisjes met het Tweelingen sterrenbeeld hebben vaak een expressieve persoonlijkheid en kunnen hun emoties en ideeën goed uiten.

Leeuw

Een Leeuw-kind is ook behoorlijk fel in haar mening. Ze doet wat ze wil en trekt zich weinig aan van de gevolgen. Wel luistert ze wat beter naar haar vader dan naar haar moeder. Deze kinderen staan graag in de spotlights en voeren elke dag toneelstukjes op. Ook zijn ze sterk en ze laten zich niet snel wat anders wijsmaken.

Als meisje met het sterrenbeeld Leeuw ben je geboren tussen 23 juli en 22 augustus. Leeuwen zijn vaak zelfverzekerd, trots en ambitieus. Ze hebben een natuurlijk leiderschap en houden van aandacht. Leeuw-meisjes zijn vaak erg creatief en hebben een sterk gevoel voor stijl en mode. Ze zijn ook zeer loyaal aan hun vrienden en familie en zullen hen altijd verdedigen. Net als alle Leeuwen hebben Leeuw-meisjes een sterke persoonlijkheid en weten ze wat ze willen in het leven.

Schorpioen

Een Schorpioen-kind is misschien wel het lastigst om op te voeden: ze trekken hun eigen plan en vinden zichzelf behoorlijk belangrijk. Schorpioenen zijn de pittigste van alle sterrenbeelden. Het zijn dynamische kinderen die graag grenzen opzoeken. Even aftasten wat wel en niet mag van papa en mama, en de juf, en opa en oma…

Als meisje met het sterrenbeeld Schorpioen ben je geboren tussen 23 oktober en 21 november. Schorpioenen hebben over het algemeen enkele opvallende eigenschappen:

 1. Intensiteit: Schorpioenen zijn diep gepassioneerd en intens in alles wat ze doen, of het nu gaat om hun relaties, werk of hobby’s.
 2. Geheimzinnigheid: Schorpioenen hebben de neiging om gesloten te zijn en geheimen te bewaren. Ze zijn erg selectief in wie ze vertrouwen en openstellen.
 3. Sterke wilskracht: Schorpioenen zijn vastbesloten en volhardend in het bereiken van hun doelen. Ze hebben een sterke wilskracht en zullen niet snel opgeven.
 4. Emotionaliteit: Schorpioenen kunnen zeer emotioneel en gevoelig zijn. Ze hebben de neiging om diep te voelen en kunnen soms humeurig zijn.
 5. Intuïtie: Schorpioenen hebben een sterk ontwikkelde intuïtie en kunnen vaak intuïtief aanvoelen wat er gaande is in een situatie.
 6. Beschermend: Schorpioenen zijn zeer beschermend over hun dierbaren. Ze hebben een sterk gevoel van loyaliteit en zullen alles doen om de mensen van wie ze houden te beschermen.
 7. Sterke persoonlijkheid: Schorpioenen hebben een sterke persoonlijkheid en een natuurlijke charme. Ze hebben vaak een magnetische aantrekkingskracht op anderen en kunnen gemakkelijk de leiding nemen in een groep.