Kinderen met het sterrenbeeld Weegschaal kunnen veel piekeren, maar zijn ontzettend sociaal

15.10.2023 11:40

Hoe je karakter is, hangt van veel dingen af. Je genen, de omgeving waarin je opgroeit – en ga zo maar door. Maar ook je sterrenbeeld speelt een rol.

Zo zijn kinderen met het sterrenbeeld Weegschaal net wat besluitelozer dan de rest.

Sterrenbeeld zegt veel

Weegschalen hebben goede en minder goede kanten. Ze twijfelen veel en kunnen als geen ander piekeren. Je kind kan daarom best lang wakker liggen met allerlei gedachtes in het hoofd. Aan de andere kant zijn ze vaak extravert en sociaal: ze zijn dol op het gezelschap van anderen.

Hier zijn enkele eigenschappen die vaak aan Weegschalen worden toegeschreven:

  1. Evenwichtig: Weegschalen staan bekend om hun verlangen naar balans en harmonie in hun leven. Ze hebben de neiging om conflicten te vermijden en te proberen vrede en evenwicht te creëren in hun relaties en omgeving.
  2. Charmant: Weegschalen hebben meestal een natuurlijke charme en kunnen goed overweg met mensen. Ze zijn vaak vriendelijk en sociaal.
  3. Besluiteloos: Weegschalen hebben de reputatie moeilijkheden te hebben met beslissingen nemen, omdat ze vaak beide kanten van een situatie willen begrijpen en conflicten vermijden.
  4. Diplomatiek: Weegschalen zijn uitstekende bemiddelaars en kunnen conflictsituaties oplossen door middel van diplomatie en overleg.
  5. Esthetisch gevoelig: Weegschalen hebben meestal een oog voor esthetiek en houden van kunst, schoonheid en harmonie in hun omgeving.
  6. Sociaal gericht: Weegschalen gedijen vaak in gezelschap en hechten waarde aan hun relaties. Ze kunnen extrovert zijn en genieten van sociale activiteiten.
  7. Romantisch: Weegschalen hebben vaak een sterke neiging tot romantiek en streven naar liefdevolle, harmonieuze relaties.
  8. Conflictvermijdend: Weegschalen hebben de neiging om conflicten te vermijden en zullen vaak hun best doen om vrede te bewaren, soms ten koste van hun eigen behoeften.