We kunnen weer: de Efteling gaat 20 mei open, kaartjes vooraf online kopen

08.05.2020 18:09

Alle fans van de Efteling kunnen hun hart ophalen: het pretpark gaat 20 mei weer open. Je moet wel verplicht een toegangskaartje online kopen, vooraf.

Het attractiepark is vanaf 20 mei klaar om een derde van het normale aantal bezoekers te ontvangen, laat ze weten. Op vrijdag 13 maart ging het park in Kaatsheuvel dicht als gevolg van de coronacrisis.

Daarom zal het lastig zijn om een kaartje te krijgen, maar als je geduld hebt, kun je binnenkort weer een dagje keten in het park. Volgens een woordvoerder worden alle attracties aangepast om anderhalve meter afstand te kunnen houden. Daar wordt nog mee getest, in kleine groepjes die in het park mogen nog voor het 20 mei is. Maar vanaf die datum kunnen alle gezinnen weer komen genieten van de attracties.

“Veiligheid heeft altijd onze prioriteit. Het openen van ons attractiepark doen we daarom stapsgewijs”, geeft De Efteling aan. “We beginnen met een kleine groep gasten en verwelkomen daarna steeds meer gasten in ons park. Zo kunnen onze medewerkers wennen aan nieuwe werkwijzen en kunnen we, waar nodig, de puntjes op de i zetten.”

Bron: Omroep Brabant
Photo by anna beukema (@annajohannafa) on Unsplash

De leukste kinderschoenen waar ze goed op kunnen stappen: