Als jouw kindje een van deze 4 sterrenbeelden heeft, is-ie een echte knuffelkont

30.06.2023 10:36
sterrenbeelden knuffelen

Alle kindjes zijn gek op knuffelen en aandacht, maar sommige sterrenbeelden blinken daarin uit. Heeft jouw kleintje een van de vier sterrenbeelden hieronder? Dan weet je zeker dat je een echte knuffelkont in huis hebt! 

In de astrologie zijn er een paar sterrenbeelden die geassocieerd worden met genegenheid en knuffelen. Wat vind jij, klopt het bij jouw kleintje?

Sterrenbeelden knuffelen

1. Kreeft (21 juni – 22 juli)
Kreeften worden beschouwd als warme en zorgzame mensen. Ze hebben vaak een sterke behoefte aan emotionele verbinding en hechten veel waarde aan huiselijkheid en familie. Knuffelen en fysiek contact kunnen voor Kreeften een belangrijk middel zijn om hun liefde en genegenheid te tonen.

LEES OOK: Mooie babynamen die passen bij het sterrenbeeld Kreeft

2. Stier (20 april – 20 mei)
Stieren worden vaak gezien als sensuele en fysiek aanhankelijke mensen. Ze genieten van lichamelijk contact en kunnen genieten van knuffelen als een manier om zich verbonden te voelen met anderen. Stieren hebben over het algemeen een sterke behoefte aan comfort en genegenheid.

LEES OOK: Knappe babynamen die passen bij het sterrenbeeld Stier

3. Weegschaal (23 september – 22 oktober)
Weegschalen staan bekend om hun verlangen naar harmonie en balans in relaties. Ze hechten veel waarde aan intieme connecties en streven naar liefdevolle interacties. Knuffelen kan voor Weegschalen een manier zijn om genegenheid en evenwicht in hun relaties uit te drukken.

4. Vissen (19 februari – 20 maart)
Vissen worden vaak beschouwd als empathisch en gevoelig. Ze hebben een diepe behoefte om zich emotioneel verbonden te voelen met anderen. Knuffelen kan voor Vissen een manier zijn om zich geliefd en gewaardeerd te voelen, en om hun gevoelige aard te uiten.

LEES OOK: 10 babynamen voor meisjes en jongens die passen bij het sterrenbeeld Vissen