Moeders met deze 4 sterrenbeelden vinden een beetje rommel in huis totaal niet storend

20.06.2023 13:14

Kan het jou geen bal schelen als de gootsteen vol vieze vaat staat? Zie je die berg met kleren naast je bed niet eens? Je moet er maar tegen kunnen, maar sommige vrouwen vinden rommel totaal niet erg. Dit heeft te maken met je sterrenbeeld. 

Deze vier sterrenbeelden kunnen wel tegen wat zooi en chaos in huis:

1. Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Tweelingen kunnen ergens aan beginnen en het vervolgens niet afmaken, daardoor slingert er ook wel eens wat troep rond in het huis. En ook de kinderen in huis kunnen er wat van, maar die eigenschap hebben ze dan ook van hun moeder overgenomen. Toch heeft dit sterrenbeeld er geen moeite mee, want ze hebben die rommel negen van de tien keer zelf veroorzaakt en ze zien het niet eens. Alles zal ook voor een langere tijd rondslingeren, doordat ze snel zijn afgeleid en dan weer bezig zijn met wat anders. Wel zal het in dit huis vol rommel gezellig zijn, want Tweelingen zijn enorm sociaal en slim.

2. Ram (21 maart – 21 april)

De Ram is enorm impulsief en dat is soms ook zo leuk aan dit sterrenbeeld. Maar ook dit sterrenbeeld maakt daarom vaak dingen niet af waar ze mee bezig zijn. Als ze in het huishouden wat klusjes doen zijn ze er snel klaar mee, want dit doet de Ram liever niet. Ze doen liever leuke dingen met de kinderen en dat is vaak de reden dat alles blijft rondslingeren. Wel hebben ze soms de drang om het hele huis op te ruimen en onder handen te nemen, waardoor het voor eventjes weer netjes is in huis. Helaas zal dit niet vaak voorkomen en zullen anderen nooit weten wanneer die schoonmaaksessie zal plaatsvinden.

3. Boogschutter (23 november – 22 december)

Dan hebben we de Boogschutter die altijd een positieve instelling heeft. Ze genieten van de kleine dingen in het leven, maar natuurlijk ook de grote dingen. Hoofd- en bijzaken kan dit sterrenbeeld goed van elkaar onderscheiden. Hierdoor zal het schoonmaken en opruimen van het huis vallen onder een bijzaak, dus de Boogschutter zal het ook niet snel doen. Ze vinden die rommel in huis totaal niet storend, omdat ze ook anders denken. Ze gaan er namelijk meteen vanuit dat de rommel snel zal terugkomen, dus doen geen moeite er wat aan te doen. Vooral omdat ze houden van gezelligheid en feestjes met de kinderen in huis, wat ook weer zal zorgen voor een zooitje. Zolang ze die rommel zelf maar niet erg vinden, is het geen ramp.

4. Vissen (19 februari – 20 maart)

De Vissen kunnen enorm dromen, relaxen en ontspannen. Dit sterrenbeeld is eigenlijk heel relaxed, waardoor ze zich nergens druk over maken. Dat is juist ook zo fijn aan dit sterrenbeeld. Ook storen ze zich niet aan de rommel in huis en de overvolle speelgoedbak van de kinderen. Door alle chaos in huis worden ze alleen maar creatiever en dit sterrenbeeld maakt zich dan ook geen zorgen als het niet nodig is. Vissen hebben liever wat rumoer in huis, dan dat het er ‘spik en span’ uitziet. Tenzij er visite komt: naar de buitenwereld toe is het wel fijn als ze schoon en geordend ogen.

Bron: flair.nl