8x: vergeet déze foto’s niet te maken van je newborn

04.05.2023 09:24
newborn foto's

Het is waar wat ze zeggen: twee keer knipperen met je ogen en je newborn is ineens een dreumes of een peuter. Hoe zorg je ervoor dat je die prachtige eerste momenten van je kleintje niet vergeet? Door ze vast te leggen, natuurlijk. Daarom tippen wij: 8x foto’s die je niet mag vergeten te maken van je newborn. 

Foto’s newborn

 1. Het eerste huiltje
  Dat eerste huiltje is een fantastisch moment: je baby is er! Met een goed werkend stel stembanden – eindelijk!
 2. Zijn eerste maaltijd
  Of je nu borst- of flesvoeding geeft, die eerste maaltijd wil je vastleggen en voor altijd onthouden. Zo lief!
 3. Close-up van de handjes en voetjes
  Nooit meer worden de handjes en voetjes van je baby zo klein als op het moment dat ze nét ter wereld zijn gekomen. Leg dat vast! Dit is typisch iets waarvan je je over een paar maanden niet meer voor kunt stellen dat het zo klein was.
 4. Het ziekenhuisbandje en bedje
  Beval je in het ziekenhuis? Maak dan zeker ook een foto van het bandje om de pols van je baby en van het bedje waar je kleintje in lag.
 5. Eerste momenten met papa en mama
  Een inkoppertje: maar het eerste moment dat je jouw baby in je armen neemt, wil je vastleggen. Hetzelfde geldt voor het eerste moment dat papa zijn kindje vasthoudt. Over een paar maanden is dit een echte tranentrekker!
 6. Het eerste badje
  Oh, dat eerste badje. Dat vinden ze vaak heerlijk! En dat wil je natuurlijk vastleggen. Ze gaan het nooit meer voor het eerst doen…
 7. De cijfers
  Hoeveel weegt je baby? Hoelang is-ie? Dat wordt ergens opgeschreven, dus maak daar ook een foto van!
 8. Met z’n allen
  En vergeet niet om al snel de eerste gezinsfoto te maken. Het eerste moment dat jullie compleet zijn met je kleintje erbij, wil je voor altijd in je geheugen én (digitale) fotoalbum griffen.