Deze 7 vieze dingen doen alle moeders zonder er bij na te denken

25.11.2019 10:06

Vroeger kon je nog wel eens gillen of gruwelen als je dacht aan poep. Maar als je eenmaal moeder bent, zijn poepluiers de normaalste zaak van de wereld.

En kots ook. En kwijl, slijm of snot: ach, je kijkt er niet meer van op.

Als moeder doe je een hoop vieze dingen zonder dat je er ook maar een beetje over nadenkt. Het gaat vanzelf, zeg maar. Je had ook nooit gedacht zo te worden, maar ja… Je eigen kinderen hè. Dat verandert alles.

  1. Poepluiers die tot aan de nek zitten met gemak verschonen. Je ruikt het niet eens meer.
  2. Snottebellen met je vingers afvegen, want je hebt geen doekjes in de buurt. En hop, dat snotje even uit zijn neusje peuteren.
  3. Een rozijntje wordt je aangeboden door je kind. Het zit onder het slijm en kwijl en alles, maar ach, je eet ‘m lekker op.
  4. Je vist zonder blikken of blozen wat speelgoed uit een toilet. Of uit de vuilniszak. Want o wee als dat favoriete autootje weg is.
  5. Je hebt spuug op je kleding zitten en je kijkt er niet meer van op. Je ruikt het niet meer. Je poetst het weg met wat water en gaat door. Dat wassen komt wel weer.
  6. Handjes die onder het kwijl, restjes boterham of snot zitten gewoon vastpakken.
  7. Samen met je kind in bad. Die net een poepluier of plasboek had. Maar ach, dat zie je niet in het schuim in het bad. Die paar verdwaalde stukjes poep neem je inmiddels prima voor lief.

Volg ons ook op Instagram! 

De coolste kinderkleding voor dit voorjaar:

Bron: Babybytes