12 duizend bruidsparen op zoek naar nieuwe trouwdatum door coronamaatregelen

25.03.2020 13:16

Je grote dag moeten uitstellen: het is voor veel bruidsparen nu een realiteit. En dat is bizar, want door de coronamaatregelen zoeken nu duizenden koppels een nieuwe trouwdatum. 

Nu trouwlocaties gesloten zijn en maximaal 30 gasten toegestaan zijn bij de ceremonie, kiezen veel bruidsparen ervoor om op een andere datum te trouwen, meldt The Perfect Wedding.

et name in mei stonden veel bruiloften gepland. Op 15 mei stonden bijvoorbeeld 1.600 bruiloften gepland en de datum 22-05-2020 zou voor 1.400 bruidsparen de dag zijn waarop ze elkaar het jawoord geven. In totaal moeten er maar liefst 12 duizend bruiloften verplaatst worden. Maar dat zorgt voor een lastige tijd, want zodra alles weer ‘mag’, zijn trouwlocaties op welke trouwdatum dan ook, overvol. Het kan voor veel stellen dus nog wel even duren voordat het zover is, die grote dag.

Zeker stellen die in het najaar willen trouwen, zullen lastig een nieuwe datum kunnen vinden die nog beschikbaar is. De meesten trouwen op een vrijdag of zaterdag, daarom zijn die populaire dagen al gauw helemaal vol. Momenteel zijn alle trouwlocaties in Nederland gesloten.

Bron: The Perfect Wedding

 

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram!