Nachtmerrie: 3 maanden oude zoontje stopt plotseling met ademhalen

01.01.2020 13:39

Een afschuwelijk drama. Andere woorden zijn er niet om te beschrijven wat er is gebeurd in het gezin van Brittani Boren Leach (29) en haar man Jeff (35). 

Samen hebben ze vier kinderen. Toen ze rond de feestdagen bij vrienden op bezoek waren en hun kind daar even in bed legden, ging het mis. Totaal onverwacht ademde hun 3 maanden oude zoontje Crew niet meer.

“Ik heb op dit moment geen woorden, behalve dat ik wanhopig om je gebeden vraag. Niet het soort gebed dat zegt: ‘Ik bid voor je’, maar het soort gebed waarbij je op je knieën valt en God smeekt om een ​​wonder”, schreef Brittani. ,,We waren thuis bij een familielid, waar ik Crew in bed legde voor een dutje. Toen ik hem ging controleren, ademde hij niet meer. We leven in een nachtmerrie en ik sterf vanbinnen. Bid alstublieft voor mijn baby. Dit kan gewoon niet echt zijn.”

Het jongetje werd naar het ziekenhuis gebracht, maar al gauw werd duidelijk dat er geen hoop meer was. Ze moesten keuzes maken en opeens ging het heel snel. Er moest afscheid worden genomen. “Borstmelk pompen om het meteen in de afvoer te moeten gieten. Een baby horen huilen, een baby van zijn leeftijd zien. Een jurk kopen die ik ga dragen op de begrafenis van mijn zoon. Het is allemaal te veel. Het spijt me dat ik zo ratel, maar dit is mijn hart. En ik heb alle steun nodig om hier doorheen te kunnen komen.”

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram! 

[enjoyinstagram_mb_grid]

Bron: Instagram