Zó zien de twee dochters van Katja Schuurman er nu uit

25.11.2021 18:54

Katja Schuurman is de trotse moeder van Sammie, die ze met haar ex Thijs Römer kreeg. Met Freek van Noortwijk kreeg ze dochter Coco.

Vorig jaar augustus werd Coco geboren.

Uit elkaar

Katja heeft bekendgemaakt dat zij en Freek uit elkaar zijn. Hun huwelijk is gestrand. ‘Met onbeschrijfelijk veel pijn in onze harten hebben Freek en ik moeten besluiten om niet meer samen als geliefden door het leven te gaan. We hebben enorm ons best gedaan om ons samenzijn als levenspartners te laten werken, maar we verschillen meer dan we beiden lang hoopten. Toch zijn we meer dan dankbaar dat onze wegen elkaar gekruist hebben. We hebben fantastische dingen met elkaar meegemaakt en elkaar zeer liefgehad. Met als allermooiste de geboorte van onze betoverende, ontroerende, humoristische, slimme, prachtige Coco Loulou, die anders niet geboren was. Hoe hartverscheurend het op dit moment ook is, we weten zeker dat we haar, en onszelf, zo uiteindelijk gelukkiger maken. Ik vind het heel erg verdrietig nu twee dochters te hebben wiens vaders niet in hetzelfde huis wonen als zij. En ik weet dat ook deze keer ik, samen met Coco’s bijzondere vader, in staat zal zijn om haar, net als Sammie alle liefde, veiligheid en de betrouwbare basis te geven ze nodig heeft om op te groeien tot de mooie vrouw die nu al in haar huist.

Ik vraag om de kinderen met rust te laten. Geen fotografen bij school deze keer, alstjullieblieft.. Wat ik te zeggen heb, heb ik bij deze gedeeld. Ik geef geen interviews, quotes of wat dan ook. En als er bladen, showprogramma’s, fotografen zijn die graag mijn tranen willen vastleggen; laat het even weten via mijn management, dan stuur ik wel een selfie. Met andere woorden: we hopen op jullie respect en afstand, zodat we dit gezamenlijk tot iets minder pijnlijks en op termijn zelfs weer tot iets gelukkigs kunnen maken.’

Haar dochters zien er nu zo uit:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja en Freek nog samen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Bron: Instagram