Zien: Jessie Jazz toont filmpje waarin ze liefje Kaj Gorgels vertelt dat ze zwanger is

13.04.2023 08:39

Aan je partner vertellen dat je zwanger bent: dat is nogal een intiem moment. Hoe pak je dat aan? En film je dat? Jessie Jazz koos voor het laatste en dat (te lieve) filmpje deelt ze nú met ons!

Uit het filmpje blijkt dat Jessie en Kaj een dag eerder al een zwangerschapstest hebben gedaan, die negatief was. Totdat Jessie de test wilde weggooien en ineens nóg een streepje zag. Het emotionele moment zie je hieronder.

@jessiejazzofficial Our love is sealed with this little miracle 👶🏻🧡 #jessiejazz #ourlovebaby #pregnancyannoucment ♬ Somewhere Only We Know (Remastered 2022) – Adryann Bisara Official

Jessie Jazz en Kaj Gorgels zwanger

Het stel is al langer bezig een kindje te krijgen. Vorig jaar kreeg Jessie Jazz een miskraam, waarover ze op Instagram deelde: “ik heb van de week een miskraam gehad. Onze bubbel vol met liefde klapte in 1 seconden in elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag. Mijn lichaam die in een mom van tijd alles eruit werkte. Het was heftig en verdrietig. Ik moest overgeven, poepen en bloeden tegelijk maar na een intens uur kwam er … rust, vertrouwen en liefde. Ik trok een kaartje en het omschreef alles wat ik al voelde. Dit is geen mislukking. Dit is een onderdeel van het hele proces. Ik voel het zieltje nog steeds dichtbij. Alsof dit moest gebeuren om alvast ruimte te maken. En ik kan niet anders zeggen, het heeft veel in beweging gezet.”

Partner vertellen dat je zwanger bent

Veel stellen kiezen ervoor om een zwangerschapstest samen uit te voeren, maar dat hoeft natuurlijk niet. Wat zijn dan originele manieren om je partner te vertellen dat je zwanger bent?

  1. Geef een babyrompertje, een speen, een flesje: iets dat erop hint dat je in verwachting bent. De hint zal best snel doorkomen.
  2. Doe als Jessie Jazz en laat je partner zijn of haar ogen sluiten en geef de zwangerschapstest.
  3. Laat je partner zijn of haar ogen sluiten en doe een speentje in de mond. Hilariteit gegarandeerd!
  4. Maak een lief kaartje of briefje en schrijf daarop: ‘Hi papa’.
  5. Schrijf het op je buik – letterlijk. Pak een lipstick en schrijf daar iets liefs op – in spiegelbeeld schrijven is wel lastig, maar gelukkig is lipstick er makkelijk af te krijgen met make-up reiniger.