In samenwerking met Mama Magazine

Winnen: prachtige draagzak van ByKay (t.w.v. € 139,95) in wit en beige bloemenprint

04.02.2024 11:10

Zo fijn om met je baby in de draagzak naar buiten te gaan: het scheelt je een hoop tijd in vergelijking met een buggy pakken. En zo knus, je kleintje tegen je aan geplakt, veilig bij mama.

De mooiste draagzakken die niet alleen ergonomisch zijn maar ook betaalbaar, zijn die van ByKay. En wij mogen een prachtig exemplaar aan een lezeres van Mama Magazine weggeven!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is je mailadres hier achter te laten.

Hiermee geef je Mama magazine en de merken van Familyblend toestemming je e-mails te sturen met leuke updates en verrassende aanbiedingen (je hebt altijd de mogelijkheid je weer uit te schrijven)

Het gaat om de Desert Rose draagzak met click-systeem van ByKay. Dit is alle informatie over de draagzak die je wilt weten:

  • Het is een Limited Edition! Luxueuze Jacquard stof De Click Carrier Classic van ByKay is een ergonomische draagzak met clips, waarin je baby op een ergonomische manier gedragen kan worden. Je draagt deze babydrager op buik, heup of rug en is zonder hulp om te doen.
  • De Click Carrier Classic van ByKay is een ergonomische, comfortabele draagzak van babyvriendelijk Jacquard stof met clips, waarin je je baby op je buik, heup en rug kunt dragen. Deze babydrager is perfect voor iedereen die houdt van gemakkelijk en snel: Click & Go!
  • De Click Carrier Classic heeft een buikband welke omgerold kan worden, zodat het rugpand korter gemaakt kan worden voor pasgeborenen. Dit systeem is makkelijk in gebruik, ziet er geweldig uit en is geschikt van  newborn tot +/- 2 jaar.  De babydrager wordt geleverd inclusief bevestigingsband om je grotere baby op de rug te dragen of om het rugpand te versmallen voor de allerkleinsten. De banden zijn netjes weg te werken door middel van de elastiekjes aan de uiteinden.
  • De linnen stof voelt warm aan in de winter en zorgt ervoor dat het comfortabel en koel is in de zomer. Bovendien is het materiaal erg duurzaam.

De draagzak is bedoeld voor kinderen vanaf de geboorte tot en met ongeveer 2 jaar, maar het gewicht van je kind is hierin belangrijker. Tot je kind 18 kilo is, kun je hem of haar mooi meenemen in deze draagzak.