WIN! Vintage klepbankje t.w.v. 149,- euro

06.06.2023 14:47

Helemaal hip, ondanks dat de items van vroeger zijn: vintage meubeltjes voor de kinderkamer. Bij Mamamagazine zijn we groot fan van deze trend. Een commode uit de vorige eeuw, een opgeknapte meidenkast als kledingopberger én klepbankjes. En we hebben goed nieuws, want we mogen zo’n prachtige, vintage klepbank weggeven. 
Het bankje is oud, maar helemaal opgeknapt door het bedrijf Coco & Bob. De eigenaresse, Saskia, zoekt voor haar bedrijf naar meubels die iets bijzonders uitstralen. Die dat ‘bepaalde iets’ hebben. Met Coco & Bob kan ze haar twee grote passies, reizen en vintage meubels, combineren. Het klepbankje Lucas is daar een gevolg van.

Vintage klepbankje

Het vintage klepbankje is namelijk zo’n meubelstuk dat een echte eyecatcher in de kamer is, maar ook heel erg praktisch. In het bankje kun je namelijk speelgoed en knuffels opbergen, maar op het bankje kun je om voor te lezen, je maxicosi op neerzetten of gewoon je kindje voeden. Kortom: multifunctioneel. Bovendien is dit specifieke bankje ook nog eens heel erg knap door z’n prachtige kleur. Daarnaast is-ie perfect voor een jongens- en meidenkamer. Kortom: wil je hebben. En we hebben goed nieuws, want dat kan.

Win klepbankje Lucas

Wil je dit bankje winnen? Dan hoef je alleen maar hieronder je e-mailadres achter te laten*. Op 15 juni maken wij de winnaar bekend. Het bankje kan dan opgehaald worden in Laren (NH) of in Hilversum en de afmetingen zijn ongeveer b 76 x h 62,5 x d 40,5.

Op de hoogte blijven van alle vondsten van Coco & Bob? Volg het bedrijf dan op Instagram.
*Bij het invullen van je e-mailadres geef je toestemming om onze nieuwsbrief te ontvangen.