Vrouw krijgt commentaar over zich heen omdat ze haar ‘gore drielingbuik’ met de wereld deelt

30.01.2022 19:10

Michella had al twee kinderen en wilde nog wel voor een laatste gaan. Verrassing, het bleken er opeens drie tegelijk te zijn. Zwanger van een drieling poseert de moeder trots op Instagram, maar de meningen zijn hard.

Michella laat in alle eerlijkheid aan haar volgers op social media zien hoe het eruitziet als je zwanger bent van een drieling.

Kritiek

En dat is natuurlijk een heel andere buik dan je zou hebben bij een eenling. Ze geeft eerlijk toe: ‘Het was ontzettend pijnlijk om hoogzwanger te zijn’. Veel vrouwen vinden haar heel sterk en vinden het knap dat ze alles eerljk vastlegt op social media. “All pregnant women are cool, but you are simply in another league,” schrijft iemand haar. Maar er klinkt ook commentaar. ‘Sorry, maar dit is gewoon goor om te zien, iemands aderen in een buik. Waarom deel je dit?’.

Geboren

Na een zwangerschap van 35 weken en een paar dagen zijn haar drie zoons ter wereld gekomen: Charles, Theodore en Gabriel maken het goed. ‘Ik vond het zo ontzettend eng dat ik opeens een drielingmoeder zou worden. Ik was echt bang dat ik het niet zou kunnen, maar ik doe het’.

En ook nu laat ze eerlijk zien dat ze haar ‘oude figuur’ niet gelijk weer terugheeft. Dat je na een drielingzwangerschap gewoon vaak blijft zitten met ‘hangend vel’. Eerlijke foto’s, daar kunnen wij niet genoeg van krijgen. Want niet iedereen heeft het postpartum even makkelijk.

Haar dochters met haar zoons samen:

Bron: Instagram