Vrouw bevalt in één jaar maar liefst twee keer van een tweeling

09.01.2020 08:18

Een tweeling is speciaal en dubbel geluk: maar je hebt ook gelijk je handen vol. Nou kan het altijd nóg wat drukker.

Want deze vrouw kreeg maar liefst vier kinderen in één jaar tijd. Alexzandria Wolliston beviel tien maanden na elkaar van twee tweelingen.

Ze kan het zelf nog amper geloven. In maart beviel ze van twee jongens: Mark en Malakhi. Ze had niet verwacht dat ze zo snel weer zwanger zou zijn én dat het opnieuw dubbel raak zou zijn. “Ik had nooit gedacht dat ik twee tweelingen zou kunnen krijgen. Hoe bizar is dat?”, vertelt ze in het interview. Afgelopen 27 december is Wolliston opnieuw bevallen van een twee jongens: Kaleb en Kaylen. “Ik heb de tweelingloterij gewonnen.”

Het zit bij Alexzandria in de familie, wat de kans op een tweeling voor haar groter maakt. Daarom is het niet heel gek dat ze opnieuw zwanger werd van een twee-eiige tweeling: dat gebeurt als je meer kans hebt op een dubbele eisprong. De vrouw had ook al een 3-jarig dochtertje en is dus wel even zoet, zo. Met vijf kinderen stopt ze voorlopig met zwangerschappen. Volgens artsen was de kans groter dat ze de loterij zou winnen dan dat ze in 1 jaar van 2 tweelingen zou bevallen…

Bron: Metronieuws

De hipste witte gympen voor jou als mama: