Verloskundige deelt eerste geboortefoto op Facebook, maar ziet dan dít ongemakkelijke detail

27.09.2021 10:31

Heel erg lief, als de verloskundige na je bevalling er aan denkt om gelijk die eerste babyfoto te schieten. Maar soms gaat het net even anders dan je wilt…

Een foto die is gedeeld op de Facebook-pagina van Bubs Warehouse International heeft de aandacht van ouders over de hele wereld getrokken… en het is vrij duidelijk waarom. OEPS.

Kijk eens, daarachter

Op het eerste gezicht is het gewoon een lieve knipoog van een pasgeborene met de (vermoedelijk) verloskundige die haar heeft geholpen met op de wereld te komen.

Maar kijk nog eens en je zult zien dat een vermoeide moeder na de bevalling op de achtergrond van de foto staat – en dan niet vanuit de allercharmantste hoek. En let wel: deze foto is dus online geplaatst en gaat sindsdien viral. Gelukkig kun je niet precies zien wie de moeder is. “Sommige mensen hebben zo’n haast om een babyfoto op Facebook te zetten, ze vergeten gewoon wat dingen voordat ze iets posten .”

Mij ook

Maar deze verloskundige is niet de enige die een geboortefoto-blunder begaat. Veel moeders herkennen het:

“Hahahahahaha dit is mij overkomen met mijn zoon???” een vrouw begon. “Mijn moeder deed de foto van mijn zoon op de weegtafel, allemaal gericht op hem zonder het te beseffen en zette het op Facebook zonder het te beseffen? ja ik stond op de foto????”

Een ander zei: “Dit was eigenlijk mijn moeder. Ze kreeg camera blij in de verloskamer. Mooie pasgeboren baby en mijn gina wad helemaal vergeten ?? Gelukkig heeft het geen fb gemaakt. Het werd wel afgedrukt bij de fotografen.”

Terwijl een moeder een vriend tagde en opmerkte dat ze een gelukkige ontsnapping aan een soortgelijk lot had gehad: “?? gelukkig heb ik enkele van de foto’s die ik je liet maken verwijderd?”

Er zit een les in dit verhaal voor ons allemaal, namelijk: kijk altijd naar de hele foto voordat je hem online zet.

Lees ook
Baargoud is inmiddels gewoon: 38% van de vrouwen krijgt een cadeau na het persen

Bron: Madeformums