Tips voor de leukste back-to-school-outfits, met jeans in de hoofdrol

28.08.2023 07:00
jeans

De zomervakantie zit er weer bijna op en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Tijd voor back-to-school-outfits! Wat trekken we onze zoons en dochters aan voor dit nieuwe jaar? In ieder geval: de jeans. Maar waar moet zo’n perfecte spijkerbroek aan voldoen?

Jeans zijn helemaal hot! Voor ons als moeders, voor onze partners én voor onze kinderen. Bij terStal weten ze daar alles van. Bekijk hier de nieuwste jeanscollectie en bestel met 10% korting met de code: mamamag10.*

Tips voor de leukste back-to-school-outfits

In de zomervakantie lijken kindjes nog sneller te groeien dan anders. Een nieuwe garderobe voor het nieuwe schooljaar is dan geen overbodige luxe. Vooral de goede basis mag niet ontbreken; de jeans! Maar waar moet een goede jeans nou aan voldoen?

 1. Comfortabel
  Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat-ie lekker zit. Een fijne pasvorm en lekkere stretch zijn daarbij een must. De jeans van terStal hebben dit zeker. Zo kan je kleintje zich goed bewegen tijdens de pauzes en zit de kleding ook lekker als ze een tijdje achter hun tafel op hun billen moeten zitten.
 2. Multi-inzetbaar
  Wel zo fijn als de jeans multi-inzetbaar is. Dat-ie het goed doet in het klaslokaal, maar ook ’s middags in de speeltuin en zelfs op een weekendtripje naar opa en oma. Ook daar zijn de jeans van terStal ster in.
 3. Makkelijk te wassen
  Vooral handig voor jou: dat de broeken makkelijk te wassen zijn. Niks vervelender dan broeken die alleen maar op hele lage temperatuur gewassen mogen worden (die vlekken krijg je er nooit meer uit) of die – jawel – uren aan strijkwerk nodig hebben.
 4. Lang mee gaan
  Naast dat de jeans van terStal makkelijk te wassen zijn, zijn ze ook nog eens van hoge kwaliteit, waardoor ze lekker lang mee gaan.

Shoppen voor het nieuwe schooljaar? Bekijk de nieuwe jeanscollectie hier.

* Met de kortingscode mamamag10 krijg je 10% procent korting op alle jeans. Deze code is ook geldig bovenop de aanbieding ‘2 jongensjeans voor 35,-‘.