In samenwerking met Mama Magazine

Tip van ons: een familie-uitje met heel veel korting

21.04.2023 07:00
familie uitje

Even geen verplichtingen, maar een dagje alles op jullie laten afkomen – dat is waar een (attractie)park of museum voor bedoeld is. En dat is vaak ook iets wat je net te weinig doet met je gezin. Ons advies: doe de weekboodschappen bij (onze partner) PLUS, laat ze gratis thuisbezorgen én spaar direct voor kortingen tot 70% (!) op een dagje uit. Win-win-win!

63 dagjes uit, dit zijn onze 4 favorieten

 1. WILDLANDS
  Dit park in Emmen is zowel een dierentuin als attractiepark. Er zijn verschillende gebieden met verschillende dieren; de Jungle, de Savanne, de woestijn en het poolgebied. Naast héél leuk, ook leerzaam.
 2. Bodyworlds
  Ontdek de geheimen van het menselijk lichaam in gezelschap van meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen in deze fascinerende tentoonstelling, middenin het centrum van Amsterdam. Zo heb je het menselijk lichaam nog nooit gezien!
 3. Apenheul
  In dit park krijg je een tas om je spullen goed op te bergen, want de aapjes ‘vliegen’ je om de oren. Jij loopt langs én tussen de apen met je gezin. Veel interactieve bezigheden en de speeltuinen zijn perfect voor je kleintjes om helemaal los te gaan.
 4. Sauna
  Vergeet jezelf (en je partner) niet. Niets lekkerder dan even helemaal niets en totale ontspanning. Dit kan bijvoorbeeld bij Elysium, SpaPuur, SpaSense of de Veluwse Bron. Zo kom je helemaal opgeladen thuis en ben je weer klaar voor de gezinsdrukte.

Spaar voor korting + gratis bezorging

In samenwerking met PLUS kunnen alle bovenstaande uitjes geboekt worden met een dikke spaarkorting. Sparen doe je heel eenvoudig door je boodschappen te doen, die nu ook nog eens gratis worden thuisbezorgd!

Van zondag 16 april t/m zaterdag 3 juni spaar je voor meer dan 50 dagjes Uit! Naast musea en pretparken kun je ook sparen voor iets meer rustgevends, zoals een saunabezoek.

Bij elke €10,-* aan boodschappen ontvang je een kortingsvoucher t.w.v. €5,-. Meer info: check hier de actievoorwaarden en alle dagjes uit.