In samenwerking met Mama Magazine

#1 tip voor je babyuitzet: een in 2 seconden op te klappen reisbedje

11.06.2024 17:17

Je baby overal mee naartoe nemen? Het lijkt misschien een gedoe, maar dat is het zeker niet. Tenminste, als je een AeroMoov hebt: het ultieme knappe reisbedje dat in twee seconden is open geklapt. De beste tip voor je babyuitzet, als je het ons vraagt.

Ook fijn om te weten: je klapt het bedje ook snel weer in. In tien seconden ben je klaar om te gaan.

En zo kun je je kleine makkelijk meenemen naar vrienden, familie, naar het strand of naar een hotel. Want je kind kan hierin makkelijk slapen, overal. En als moeders en vaders weten we als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is, toch? Het bed is superlicht en compact. Ideaal voor binnen en buiten. Je kindje kan overal fijn spelen en veilig slapen. Want gebruik je het niet als bedje? Dan is het ook een heel handige box die je makkelijk meeneemt. Er zit een stevig PU-schuim matras bij en voor baby’s van 0-2 maanden zit er een extra tussenniveau en maak je geen zorgen bij je aankoop, want dit model voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Het is dus helemaal veilig voor je kind.

Reisbedje van Aeromoov is uitstekend beoordeeld

Vanaf de geboorte kan je baby heerlijk slapen in het campingbedje van Aeromoov. Dat blijkt ook uit de vele reviews. De verschillende kleuren en prints zijn bovendien onwijs leuk; voor elk wat wils! Tot welke leeftijd het bedje geschikt is? Er is geen maximumleeftijd voor dit bedje. De complete matras (op het basisniveau) meet 110 x 60 cm. Je kunt het dus jarenlang veilig gebruiken tot je kindje in een ‘groot bed’ kan slapen. Klimt je kapoen zelf uit het bedje? Dat is het signaal om het reisbed door te geven aan een andere kleine avonturier. Het neemt ook weinig ruimte in als het bed is ingeklapt en het is heel licht, dus je neemt het zo mee op vakantie in de auto.

Twijfel niet en scoor je eigen exemplaar: voor 179 euro heb je er al een. Wees snel, want in deze vakantieperiode vliegen ze de deur uit.