Moeders met deze 3 sterrenbeelden denken dat ze altijd gelijk hebben

07.06.2021 12:31

Van die eigenwijze vrouwen: je kent er ongetwijfeld wel een paar. Ze zijn niet snel van hun stuk te brengen en vinden dat ze altijd gelijk hebben. Deze moeders kunnen er wat van, en dat heeft alles te maken met hun sterrenbeeld.

Want sommige sterrenbeelden luisteren nou eenmaal wat minder snel naar anderen. Ze denken dat ze het zelf altijd beter weten.

Maagd

De Maagd vindt zichzelf behoorlijk slim en laat zich niet zomaar de les lezen. Ze zijn ervan overtuigd dat ze het het beste weten. Ze hebben geen zin in discussie, want als het ze niet zint, dan smeren ze ‘m gewoon. Ze geven vrienden graag tips met hoe ze het beter kunnen doen: ze vinden het lastig om hun mening braaf voor zich te houden.

Leeuw

Als de Leeuw iets vindt, dan is dat ook zo. Ze hebben weinig behoefte aan meningen van anderen: ze vinden zichzelf hoe dan ook leuk genoeg en goed genoeg. Ze staan graag in het middelpunt van de belangstelling en hebben lak aan commentaar. Ook van collega’s, bijvoorbeeld. Als ze zich ergens niet prettig voelen, dan laten ze dat met een hoop kabaal ook horen. Ze doen alleen wat ze leuk vinden en trekken zich weinig van anderen aan.

 

Lees ook
Moeders met déze 4 sterrenbeelden huilen (stiekem) best vaak

Waterman

Een Waterman is zelfverzekerd. Ze weten het gewoon goed en regelen ook alles prima in hun leven. Een Waterman wilt dat de wereld op een positieve manier verandert en zoekt altijd naar verbetering. Daarentegen kan een Waterman niet goed omgaan met mensen die niet dezelfde mening delen. Ze vinden het oké om te praten met anderen over van alles en nog wat, maar stiekem luisteren ze alleen naar zichzelf. Want zij hebben toch gelijk, hoor.

Bron: Vriendin