Sanne Vogel is moeder van een tweeling en ze krijgen haar achternaam

03.01.2020 08:51

Actrice Sanne Vogel is moeder geworden van een tweeling: zoon Loewy en dochter Bella.

Wat een prachtig moment voor Sanne en haar liefde Melchior.

Ze kunnen hun prille geluk niet op. “Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren”, schrijft ze op Instagram. “Ik blijf voorlopig nog even een tijd offline om ons te verschuilen in dit liefdesnest.” Op 28 december werden de twee kleintjes geboren.

“Loewy Bertus was 3242 gram bij geboorte en zijn zusje Bella Jo was 2417 gram. Ze maken het onwijs goed en hebben vanaf de eerste dag een heel eigen karakter.” De kindjes hebben de achternaam van Sanne gekregen; Vogel. Melchior, hun vader, heet voluit Melchior Schimmel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

28 December zijn ze ter wereld gekomen, onze bizar lieve kindjes! Ik stel jullie voor aan Loewy Bertus en Bella Jo! Melchior en ik staan soms minuten samen jankend van geluk (en vermoeidheid) in de wiegjes te staren. Damn, wat een canon van liefde! Ik blijf voorlopig nog even een tijd offline om ons te verschuilen in dit liefdesnest. Loewy Bertus was 3242 gram bij geboorte en zijn zusje Bella Jo was 2417 gram. Ze maken het onwijs goed en hebben vanaf de eerste dag een heel eigen karakter. Melchior is de aller aller beste vader die je kan bedenken. Bedankt voor alle lieve berichten rond de zwangerschap en als we er weer klaar voor zijn(gaat echt nog lang duren) dan horen jullie weer van mij. O ja en een heeeeeel gelukkig Nieuw Jaar.

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Volg ons @mamamagazinenl ook op Instagram! 

[enjoyinstagram_mb_grid]

Bron: Instagram