Topmodel Romee Strijd showt blote bolle babybuik en fans vinden haar ‘mooier dan ooit’

07.10.2020 14:06

Romee Strijd verwacht haar eerste kindje met haar liefde Laurens. Binnenkort zal het topmodel bevallen van een dochtertje.

Op social media laat ze haar volgers meegenieten van haar zwangerschap.

Ze plaatst een eerlijke en blote foto van haar babybuik en is daar meer dan trots op. De positieve reacties stromen binnen: ‘Stunning’, klinkt het massaal.

 

View this post on Instagram

 

Little bump update – 30 weeks ?

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Moeilijke tijd

Makkelijk was de weg naar deze zwangerschap niet voor Romee. Zo vertelt het Victoria’s Secret model dat ze twee jaar geleden de diagnose PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom) kreeg, een hormonale afwijking waarbij de eisprong vaak uitblijft. Zo ook bij Romee: zeven jaar lang werd ze niet ongesteld.

‘Moeder worden en een gezin stichten met Laurens is mijn grootste droom. Ik was zo bang dat het me nooit zou lukken omdat me verteld werd dat het moeilijker voor me zou zijn om zwanger te worden op natuurlijke wijze. Ik besloot mezelf te verdiepen in PCOS en kwam tot de conclusie dat ik niet de standaard vorm van PCOS had.’

‘In mijn geval werd PCOS veroorzaakt doordat mijn lichaam in vecht- of vluchtstand stond omdat mijn lichaam continu gespannen was’, legt het model uit. ‘Ik heb me mentaal nooit enorm gestrest gevoeld, dus dat was lastig voor me om te begrijpen.’ Toch ging ze erover nadenken en besloot ze het rustiger aan te doen. ‘Mijn leven bestond uit reizen, elke dag sporten en supergezond eten. Ik denk dat ik mijn lichaam te veel onder druk heb gezet. Elk lichaam is anders, en ik gok dat mijn gewicht niet goed was voor de mijne, dat het daardoor niet goed kon functioneren en ook het continu reizen niet aankon.’ Uiteindelijk werd ze weer ongesteld en nu is het moment bijna daar dat ze haar kleintje in haar armen mag sluiten.

Eerder deelde Romee nog deze foto’s van haar groeiende buik:

 

View this post on Instagram

 

1 or 2? ?

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Bron & Beeld: Instagram