Rihanna gaat viral met prachtige borstvoedingsbeha (en dito foto’s mét zoontje!)

10.08.2023 15:49
rihanna borstvoedingsbeha's

Rihanna is wars van ‘hoe het hoort’ als je zwanger bent. Ze laat haar blote buik met trots zien op de rode loper, draagt sexy kleding met lage decolleté’s én gaat nu viral met een prachtige borstvoedingsbeha en dito foto’s. 

Met haar lingeriemerk SAVAGE X FENTY: By Rihanna haalt ze regelmatig het nieuws. Wat ze doet is heel inclusief en bovendien is de lingerie prachtig. Nieuw in het assortiment: de borstvoedingsbeha’s. Met de caption ‘Not ur mama’s maternity bras..’ werd de nieuwe lijn met de wereld gedeeld.

Borstvoedingsbeha’s van Rihanna

De maternity lijn van SAVAGE X FENTY: By Rihanna is ontworpen voor ‘mama’s en mama’s to be’. Hij is ontworpen door Rihanna, om ‘zelfverzekerdheid en comfort te brengen aan moeders in elke fase van hun reis’.

Tweede kindje

Rihanna en haar partner rapper A$AP Rocky verwachten hun tweede kindje. Het is nog niet bekend of ze een jongen of meisje krijgen. Hun eerste zoontje, RZA Athelston Mayers, werd in mei 2022 geboren – de naam werd ruim een jaar later bekend gemaakt. Op de foto’s is te zien dat ze baby RZA borstvoeding geeft, en de commentsectie is daar positief over. Van ‘Pregnant with one while breastfeeding another. Women are amazing’ tot ‘like she needs to stop ‘cause i’m not ready to have a baby atm’.

Zie hieronder de foto’s van Rihanna en de borstvoedingsbeha’s, prachtig!

 

Bron: Instagram