Ouders vergeten baby in supermarktkarretje en rijden zonder kind naar huis

01.02.2022 09:24

Het kan de beste ouders overkomen: je bent moe, druk en je gaat samen boodschappen doen. De baby gaat mee. Maar dan vergeet je je kind uit die boodschappenkar te halen en rij je zonder je kleintje naar huis.

Het overkwam een stel. Medewerkers van de supermarkt waren in shock toen ze op de parkeerplaats een wagentje zagen staan met daarin een maxi cosi en een baby.

Schaamte

Nergens waren zijn ouders te bekennen: gelukkig was het jongetje ongedeerd. Maar zijn ouders waren hem vergeten en waren al naar huis gereden. Medewerkers van de supermarkt die het kindje vonden belden gelijk de politie. Ze dachten even dat het kind te vondeling was gelegd, maar gelukkig bleek dat niet zo te zijn. Het 4 maanden oude jongetje werd snel opgehaald door zijn ouders, die het schaamrood op de kaken hadden.

Uiteindelijk besloot de politie de ouders niet verder te straffen: het ging duidelijk om een stomme blunder, die zij zelf al het ergste vonden. Al met al is de baby ongeveer 10 minuten alleen geweest, maar gelukkig waren er die supermarktmedewerkers die goed opletten.

Bron: Kidspot