Oeps: Noah bestelt 918 Spongebob-ijsjes met de creditcard van zijn moeder

08.05.2021 11:56

De 4-jarige Noah heeft een beetje kattenkwaad uitgehaald. En zijn mama is niet al te blij: hij kocht namelijk op Amazon Spongebob-ijsjes met de creditcard van zijn moeder. Maar liefst 918 stuks.

En die kosten samen zo 2150 euro.

Oepsie, mama

Noah bestelde 51 dozen met ijsjes van tekenfilmfiguur SpongeBob. In die dozen zaten 918 stuks, omgerekend 2151,08 euro waard. De ijsjes terugsturen naar Amazon was geen optie, schrijft de lokale zender ABC7 New York. Dus je snapt wel dat zijn moeder niet al te vrolijk was toen de bestelling werd geleverd. Noah heeft autisme en zijn moeder studeert nog hard, om hem een beter leven te kunnen geven. Deze rekening kwam dan ook niet op een goed moment.

Lees ook
Oeps: peuter blokkeert de telefoon van zijn moeder ‘voor 48 jaar’

Daarom besloten vrienden de media in te schakelen om zo geld in te kunnen samen voor de moeder. Met succes: er is voor haar knul al meer dan 12.000 euro opgehaald. Dat kan ze goed gebruiken, ook los van de dozen vol ijs. “Ontzettend bedankt voor de adembenemende vrijgevigheid en de steun”, schrijft moeder Jennifer in een reactie op de pagina. “Alles wat we extra ophalen, zullen we besteden aan onderwijs voor Noah, die autistisch is. We kunnen jullie niet genoeg bedanken.”

Bron: ABC