Nicolette van Dam en Bas Smit delen vervelend bericht over de wintersport: dochter Kiki naar ziekenhuis

02.03.2023 19:33

Nicolette van Dam, haar man Bas Smit en hun twee dochters Kiki-Kat en Lola-Lily zijn op wintersport. Helaas loopt het dit jaar niet helemaal gesmeerd op de pistes.

Zo komt Nicolette (38) na een val in een rolstoel terecht en nu is ook haar dochtertje Kiki geblesseerd. Ook Kiki moest langs de Eerste Hulp.

Op Instagram deelt Bas een kiekje van zijn verwonde vrouw en dochtertje Kiki. ‘Ja hoor, het feest is compleet’, grapt hij. ‘We beginnen een YouTube kanaal: De Kneusjes.’ Kiki, die op de foto staat geposeerd met een gips om haar arm, heeft een ‘ongelukkig klappertje’ gemaakt bij de laatste afdaling. Nu moet ze de komende drie weken met haar pols in de spalk door het leven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bas Smit (@bassmit)

Eerder deelde Nicolette al haar verwondingen: ‘Nou, dit is wel ff een tegenvallertje 😢 Gescheurde voorste kruisband en meniscus. Skiën ging hartstikke lekker. Waren zo aan het genieten. Pech toen we de skilift uitgingen en ik bleef hangen id ski’s vd kinderen. Super goede en lieve hulp gehad om beneden te komen 🙏 Nu verplicht rust… wat ik heel moeilijk vind. Maar gelukkig maken we er altijd overal weer een feestje van.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Bron: Instagram