Natascha: ‘Ik vind de kinderen van mijn beste vriendin echt verschrikkelijk stom’

06.06.2020 09:54

Als je al jarenlang vriendinnen bent, is het bijzonder als jullie op een gegeven moment allebei moeder mogen worden. Maar niet altijd loopt dat even rooskleurig, zo vindt Natascha.

De kinderen komen juist haar vriendschap in de weg te staan, en dat heeft een reden, zegt ze tegen Vriendin. Ze vindt de kinderen van haar beste vriendin namelijk vreselijk.

“Al op ons vijftiende fantaseerden mijn beste vriendin Amanda en ik over het moederschap. We zagen het helemaal voor ons: samen een dikke buik, samen achter de kinderwagen, met kindjes in de speeltuin en later zouden onze kinderen natuurlijk ook de allerbeste vrienden en vriendinnen worden. Veel van die dromen zijn daadwerkelijk uitgekomen. Bij mijn eerste was ik tegelijkertijd met Amanda zwanger, allebei van een meisje, en tussen mijn tweede dochter en haar zoon zit maar een jaar leeftijdsverschil.Maar daar is verder ook alles mee gezegd. Want bff’s worden gaat niet lukken, daarvoor verschillen onze kinderen te veel en zelf vind ik het ook heel vervelend om überhaupt in de buurt te zijn van Amanda’s kinderen. Ik vind ze – hoe erg het ook klinkt – brutaal, uitgekookt en veel te bijdehand.”

“Hoewel ik vermoed dat ze wel door heeft dat ik niet echt gek ben op haar nageslacht, zegt ze er nooit iets over. Waarschijnlijk heeft ze een blinde vlek als het gaat om haar kinderen. Ik weet van haar zus en moeder dat zij ook moeite hebben met de arrogante en brutale houding van Bram en Pien. Maar niemand durft openlijk te zeggen hoezeer ze zich ergeren aan hen.”

Bron: Vriendin

De leukste items voor meiden en jongens: