De ‘mooiste tweeling’ ter wereld: 11 jaar later gaat het helaas niet goed met ze

24.01.2022 10:42

Ze zijn wereldberoemd: Ava en Leah. Ze knapste tweeling van de wereld werden ze genoemd, toen ze pas een paar jaar oud waren. En sindsdien hebben ze een glansrijke modellencarrière.

Shoot na shoot doen ze, samenwerking na samenwerking.

Geld stroomt binnen

Hun moeder regelde alles voor ze en zo stroomde het geld binnen. Met Instagram op hun account Clementstwins hebben ze 1,8 miljoen volgers en krijgen ze duizenden reacties onder elke knappe foto. Ze werken met grote merken samen, zoals Levi’s en warenhuis Macy’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ava + Leah (@clementstwins)

Maar een van de laatste foto’s van de meisjes laat zien dat het helemaal niet goed met hen gaat. Met hun hele gezin niet. Want geld en roem is lang niet alles: gezondheid is het belangrijkst. En hun vader Kevin is ernstig ziek: hij heeft kanker. Hij wordt behandeld met chemo in het ziekenhuis.

Ziekte

De Clements zijn zeker geen gewoon gezin. Naast vele andere obscure dingen die gebeurden tijdens het huwelijk van Jaqi en Kevin, wist ze één ding zeker: wat het leven hen ook brengt, ze zouden er doorheen komen. Nu moeten ze door deze rottijd heen en hopen ze dat Kevin herstelt. Kevin werd gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van kanker, Corticale T-cel acuut lymfoblastisch lymfoom en leukemie. De diagnose klonk niet goed, maar de Clements waren vastbesloten dat de enige mogelijke uitkomst voor hen zou zijn dat de vader van het gezin de kanker zou overwinnen. Jaqi schreef: “Hij houdt te veel van zijn kinderen en zijn familie om het het beste uit hem te laten halen en voor iedereen die Kevin kent, is hij veel te competitief om hem door iets anders te laten verslaan!” We hopen natuurlijk met hen mee dat het goed afloopt.

Bron: Illumeably